![]() |
Topluluk İçinde,Yolda Bir Kızın Hareketi Tarzı Nasıl Olmalı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Topluluk İçinde,Yolda Bir Kızın Hareketi Tarzı Nasıl Olmalı?Topluluk İçinde,Yolda Bir Kızın Hareketi Tarzı Nasıl Olmalı? Hakkında Topluluk İçinde,Yolda Bir Kızın Hareketi Tarzı Nasıl Olmalı? Yapmaciksiz olarak mütevâzi’, iddi’âsiz ve terbiyeli bir tavr, genç kiza en yakisan bir davranisdir ![]() Bir genç kizin etrâfindaki insanlari hiçe sayan saygisiz ve küstah davranislari terbiyesizlik alâmetidir ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kizin genç bir erkegin yüzüne pervâsizca bakmasi, küstah ve mütecâviz erkeklere, bu tip kizlara musallat olmak için, cesâret verir ![]() ![]() ![]() ![]() Alâka toplamak ister gibi, degisik bir edâ ve hoppa bir tavir ile yürümek iyi bir intibâ’ birakmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artik sana rücû’ etmek zemânim pek yakin ![]() Dünyâ elemleri, sekerât-ül-mevt, kabr hayâti, hasr âlemi, mükâfât ve mücâzât ihtimâlleri ![]() ![]() ![]() Büyük günâhlarimla, bu tehlükeli geçidlerden, nasil geçecegimi bilmiyorum ![]() Istigfâr ve düâlarim, kabûle lâyik olacak mi bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Hudûdsuz büyüklügünü anlatan kâinâti, gözlerimle görüyorum ![]() ![]() ![]() Isledigim günâhlardan pismânlik duyuyorum ![]() Yâ Rabbî! Sen afv etmegi seviyorsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|