![]() |
Okurken Dikkat Edin Başiniz Dönmesin :) |
![]() |
![]() |
#1 |
ArtistikPatinaj
|
![]() Okurken Dikkat Edin Başiniz Dönmesin :)Saygıdeğer Hakim Bey ![]() ![]() Saygılarımla size açiklama özgürlügümü kullanarak bazi seyleri bildirmek istiyorum Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz ![]() ![]() Su günlerde askerliğe çağırılacağım ![]() Yasım 24 ve 44 yasında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var 25 yasında ![]() ![]() Böylelikle Babam, karimin kizi ile evlendigi icin damadim olmus oldu ![]() Bunun üzerine kizim da üvey annem olmus oldu babamla evlendigi icin ![]() ![]() Hanimimin ve benim gecen sene bir oglumuz oldu ![]() Oglum hanimimin kizinin erkek kardesi oldu, ayni zamanda Babamin da enistesi ![]() ![]() Anliyacaginiz benim oglum benim dayim oldu ![]() ![]() Babamin esi sene sonunda dünyaya bir erkek cocugu getirdi ![]() O babamin oglu oldugu icin benimde erkek kardesim, vede kizimin oglu oldugu icin de torunum ![]() ![]() Annenin evladinin babasi esi olduguna göre bende Esimin Kizinin babasiyim vede kizimin erkek cocugunun erkek kardesiyim ![]() büyükbabasiyim ![]() ![]() Sayin Savci bey sizden ricam beni Askerlik görevimden azl etmenizdir, sizde biliyorsunuz ki kanunlarimizda Baba, Ogul ve Torun ayni zamanda askerlik yapamazlar ![]() ![]() Saygilarimla ![]() ![]() Not: Pskolojik rahatsizliklardan ve (!)Ailedeki dengesizliklerden dolayi bu genc adam askerlikten men edilmistir ![]() ![]() (Dosyasina bu sekilde islenmiştir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mezar kabul
|
![]() bence bu gerçek deil adamın hakime yazdıkları mark twain in yazısından çalınmış |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pesimistt
|
![]() cidden güselmiş karışık ama anladm yinede babası da evlencek birini bulamamış mı cnm aaaa :))
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kacak_serseri
|
![]() benim bi iş yha **** böle hayatın bence adam deli galiba 44 yaşında biriyle evleniyop Mesajlarınızın içeriğine biraz daha dikkat etmenizi öneririm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
YGHtea
|
![]() bi pok anlamadıom wallaa :) Bu mesaj sitemizden 1 hafta uzaklaştırılmanıza sebebiyet verdi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Okurken Dikkat Edin Başiniz Dönmesin :) |
![]() |
![]() |
#15 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Okurken Dikkat Edin Başiniz Dönmesin :):sm_biggrin::sm_biggrin:adam söylediklerinde haklı hepsini düşündüm ve doğru sölüo ![]()
|