![]() |
Tutamadığım Sözler İçin Ne Yapmalıyım? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tutamadığım Sözler İçin Ne Yapmalıyım?Tutamadığım Sözler İçin Ne Yapmalıyım? Hakkında Tutamadığım Sözler İçin Ne Yapmalıyım? Ben küçüklüğümden beri başım bir işe sıkıştımı ''Allah'ım şu işten beni kurtar adak dağıtacağım, şunu edeceğim, bunu edeceğim'' gibi yemin ederim Allah'a söz veririm ama ben unutkan biri olduğum için genelde bunların 5'te veya 4'te birini yapabilirim, diğer Allah'a veriğim 3-4 sözümü yerine getiremem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tutamadığım Sözler İçin Ne Yapmalıyım? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tutamadığım Sözler İçin Ne Yapmalıyım?HsinZhou Nickli Üyeden Alıntı Ben küçüklüğümden beri başım bir işe sıkıştımı ''Allah'ım şu işten beni kurtar adak dağıtacağım, şunu edeceğim, bunu edeceğim'' gibi yemin ederim Allah'a söz veririm ama ben unutkan biri olduğum için genelde bunların 5'te veya 4'te birini yapabilirim, diğer Allah'a veriğim 3-4 sözümü yerine getiremem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kardeş bütün adadıkların amel defteerine borç olarak yazılır ![]() ![]() unuttuklarından dolayı Allah cc seni sorumlu tutmaz ama hatırladıklarını imkan ölçüsünde yerine getirmek zorundasın ![]() adak konusu için: http://www ![]() ![]() ![]() Söz verip sözünü unutmaktan dolayı yerine getirememek hakkında bilgi verir misiniz? Bir hadis-i şerifte münafığın alâmetleri, “Konuşunca yalan söyler ![]() |
![]() |
![]() |
|