Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Pratik Bilgiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kesilmesi, servisi, ördeğin

Ördeğin Kesilmesi Ve Servisi

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ördeğin Kesilmesi Ve Servisi



ÖRDEĞİN KESİLMESİ VE SERVİSİ

Kesilmesi güçtür çünki mafsalları serttir Zor parçalanır en iyi parçaları fileto bölümüdür İnce uzun filetolardır Bu bölüm tavuktaki göğüs etinin aynıdır Mafsalların çevresi bıçağın ucuyla yarıldıktan sonra önce butlar sonra ayni biçimde kanatlar kesilir Çatal göğüs kemiğinin alt bölümüne saplanmalıdır ve filetolar sırayla kanatın yakın olan yerinden başlayarak göğüs kemiğine doğru çıkarılmalıdır Filetoları uzunlamasına gövde üzerine dizmeli ve iki tarafına butları ve kanatları yerleştirmelidir Servis yapılırken bir but bir kanat bir göğüs filetosuyla birlikte verilmelidir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.