![]() |
Sebze Yemenin Adabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebze Yemenin AdabıSebzeler İngiltere'de çatal bıçakla Fransa'da yalnız çatalla yenir ![]() ![]() Kızartma ve dolmalar gibi kuru olanları çatal ve bıçak kullanarak yiyebildiğimiz gibi bir lokma ekmek parçasını çatala destek yapmak şartıyla yiyebilirsiniz ![]() Sulu ve etli sebze yemeklerini çatal bıçakla yemek bıçak yoksa bir lokma ekmek yardımıyla yemek lazımdır ![]() ![]() ![]() ![]() Kuşkonmaz yememiz gerektiğinde uç kısımları bıçak ve çatalla yenir sap kısırdan bırakılır ![]() ![]() Enginar yerken bıçak kullanılmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|