![]() |
Yarim Kilo Ask Bakkal Amca |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yarim Kilo Ask Bakkal AmcaYaşım gelmiş amca ![]() Artık adam akıllı bi aşka ihtiyacım varmış benim ![]() ![]() Annem dedi ![]() 'git bakkal amcandan yarım kilo aşk al gel' dedi ![]() Sende bir kilo aşk varmı bakkal amca? Annem ekledi; 'yanmamış ama iyi pişmiş olsun, içinde katkı maddesi olmasın, küflenmişinden verirse şikayet edeceğimizi söyle, dolapta ne kadar süre kalırmış, iyice öğren, sıcakta bozulursa işime yaramaz de bakkal amcana ![]() ![]() ![]() Bana özellikleri bunlardan olan yarım kilo aşk verirmisin bakkal amca? Sonradan, çok çikolata yemiş gibi, midemin ağrımasını istemiyorum ama ![]() Gözlerimden, ekşi bi sakız çiğnerkenki gibi yaş dökülmesini istemiyorum ![]() Ben susmak, susturulmak istemiyorum bakkal amca ![]() ![]() Annem çok düşkündür bana ![]() ![]() Midem ağrıdığında; 'genemi aşık oldun sen?' yada 'oğlum okadar çikolata yenirmi yahu?' der hep ![]() ![]() Annem nerden biliyor benim aşık olduğumu, Dökülen yaşlar anlaşılmasın diye sakız çiğnediğimi nerden biliyor bakkal amca? Bana kolay kolay bozulmayanından yarım kilo 'AşK' bakkal amca ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|