![]() |
Yıldızlarda Kayar Sevdiğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldızlarda Kayar Sevdiğim![]() herşey bir rüya gibiydi tanıştığımızda ![]() mutluluğu tatmayan iki gönül, acılarla yoğurulmuş yüreklerimiz ![]() ![]() ilk aşkım ve ilk sevdiğimdin ![]() her karşılaştığımızda gözlerimiz ağlamaklı, dilimiz tutkun, bakardık birbirimize ![]() sanki gözümüz görmezdi hiçkimseyi ![]() ölümden beterdi seni görmemek ![]() dokunuşlarını hissetmemek ![]() ![]() deniz dalgaları gibi ruhumuz, kasırgalara yenikti kalbimiz ![]() beynime kazımıştım ismini ![]() damarlarımda ise sen akıyordun ![]() sevgin gözlerinde gülen yüzünde ![]() aşkın mecnuna çevirmişti belki de ![]() bense Leylan hep seni beklemekte ![]() seni ben de bıraktın gittin nerelere ![]() düşüncelerin benimle, ama sensizlik içimde ![]() ümitlerim çileli hayatla yarışta gülmek için yaradılmıştım aslında ![]() bak ağlıyorum yine bu aşka ![]() karanlık gecelerimin yıldızı gibi, parlıyordun ben de ![]() ama yıldızlar da kayar sevdiğim bir bilinmeyene ![]() benim yıldızım gökyüzünde, hep aynı yer de kalmalı ![]() ışığıyla yansımalı bana ömrümce ![]() |
![]() |
![]() |
|