![]() |
Bedava Hikayesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bedava HikayesiBedava Hikayesi Küçük oğlumuz annesine geldi ve ona kâğıdı uzattı ![]() Annesi ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kâğıdı okumaya başladı: Çimleri biçtiğim için ![]() Bu hafta odamı temizlediğim için ![]() Alışverişe gittiğim için ![]() Küçük kardeşime baktığım için 25 sent Çöpü attığım için 1 dolar İyi bir karne getirdiğim için 5 dolar Bahçeyi temizlediğim için 2 dolar Toplam borç 14 dolar 75 sent Annesi umutla kendisine bakan oğlumuza baktı ![]() Eline bir kalem aldı, kâğıdın arka yüzünü çevirdi ve şunları yazdı: Seni dokuz ay karnımda taşıdım: Bedava ![]() Hasta olduğunda başını bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim: Bedava Yıllar boyu değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm: Bedava ![]() Senin için geceler boyu kaygı duyup, uykusuz kaldım: Bedava ![]() Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım, giysilerini yıkadım, ütüledim: Bedava yavrum ![]() Ve bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün: Bedavadır çünkü ![]() Oğlumuz annesinin yazdıklarını okuyunca gözleri doldu ![]() ![]() ![]() Sonra annesinin elinden kalemi aldı ve kâğıda büyük harflerle şunları yazdı: "Hepsi Ödenmiştir ![]() |
![]() |
![]() |
|