![]() |
Tutsak (Devamı-14) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tutsak (Devamı-14)Vakit bir hayli ilerlemişti ![]() ![]() ![]() Şahin hiç bitmesin istiyordu sohbet ![]() ![]() saate ilişti ![]() - Ooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Biraz daha kalsaydık, dedi Şahin ![]() - Lütfen, hem annem lerde merak eder ![]() - Peki o halde, dedi Şahin ![]() Ve beraberce kalktılar ![]() ![]() ![]() Şahin artık daha rahattı, Ahuya karşı hislerinin karşılıksız olmadığını biliyordu ![]() Ama sabırlı olması gerektiğini' de ![]() ![]() ![]() Eve geldiğinde hemen babasının yanına koştu ![]() - Nasılsın babacığım? - İyiyim oğlum iyiyim ![]() ![]() ![]() ![]() - Emin misin baba, pek iyi görünmüyorsun ![]() - Bir doktora gitseydik, iyice bir muayene olsaydın ![]() - Yok be oğlum, iyiyim ben ![]() ![]() ![]() - Ben odama çıkıyorum, bir şeye ihtiyacın olursa seslenirsin babacığım ![]() - Annem nerede? - Balkonda ![]() ![]() ![]() Bir arkadaşını arayıp ders notlarını istedi ![]() ![]() Umarım bir daha dersleri kaçırmam diye de düşünmeden edemedi ![]() ![]() ![]() Ahu odasına çekilmiş, arkadaşından aldığı ders notlarını kontrol ediyordu ![]() O da bugün ki gibi bir daha dersleri kaçırmam diye aynı şeyleri düşündü, Şahinle ![]() Bir yandan da Şahin' i düşünüyordu ![]() Şahin' i düşünmeye başlamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Şahin bir ara, daha Ahunun telefon numarasını bile bilmiyorum, numarası olsa arar veya mesaj çekerdim, diye düşündü ![]() ![]() ![]() - Evet ya ne kadar ahmağım, hiç aklıma gelmedi, telefon numarasını almak ![]() bir daha ki karşılaşmamızda telefon numarasını istemek, diye kendi kendine konuştu ![]() ![]() ![]() Bir ara annesi: - Oğlum, haydi yemeğe diye seslendi ![]() Ama Şahin çoktan Ahu' nun hayaliyle uykuya dalmıştı ![]() ![]() ![]() Arkası yarın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|