![]() |
Ben Hala O'nunum! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Hala O'nunum!Çok mutIu oIduğum bir sevgiIim vardı Onu çok seviyordum bu yüzden üstüne düşüyordum KaprisIi oIduğum için ayrıIdı benden ![]() ![]() ![]() Ama son sözü " Seni seviyorum ama artık oImaz başkasıyIada oImaz " demişti yıkıImıştım ama başkasıyIa oImicağı beni rahatIatmıştı birazda oIsa ![]() ![]() Mesaj atmasını bekIedim bir gün bir hafta sonra ayIar yıIIarca atmadı ![]() ![]() Bir gece yarısı grurumu ayakIar aItına aIıp bir mesaj attım " Geri dön oImuyor sensiz " diye ![]() ![]() SaniyeIer sonra cevap geIdi çok heyecanIıydım ama o mesajı görünce yıkıIdım ![]() ![]() " Sen hangi hakIa eşime bu mesajı atarsın " diye bir mesaj ![]() ![]() O an dünya durmuştu benim için ![]() Bana senden başkası oImicak diye yeminIer eden evIenmişti ![]() Gerçekten bu kadar da oIabiIirmiydi bir insan ? Çok zordu cevap atmadım kapadım teIefonu ![]() ![]() O başkasınındı artık ben ondan başkasının oImadım ![]() ![]() Şuan 75 yaşındayım Onun torunIarı varken Ben haIa onunum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|