![]() |
Peki Siz Hangisini Seçerdiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peki Siz Hangisini SeçerdinizSiz Olsanız Hangisini Seçerdiniz? Bir gün, bir kadın evinden çıkar ve evinin önünde hayat tecrübesi ile dolu üç ihtiyara rastlar ![]() Onları tanımamaktadır ![]() ![]() "Evin erkeği içeride mi ?" diye sorarlar ![]() “Hayır,o dışarıda", diye cevap verir kadın ![]() ![]() Akşam kocası eve döndüğünde kadın ona olanı biteni anlatır ![]() “ Git onlara benim evde olduğumu söyle ve içeri davet et “ der karısına ![]() ![]() “Biz bir eve asla birlikte girmeyiz " derler ona ![]() ![]() ![]() Ve : “Şimdi evine dön ve kocanla hangimizin eve girmesini istediğinizi kararlaştırın“ diye ilave eder ![]() Kadın eve girer ve kocasına konuşmaları anlatır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sırada kızları diğer odadadır ![]() ![]() ![]() Kadın dışarı çıkar ve üç yaşlı adama içlerinden hangisinin “Sevgi” olduğunu sorar ve ona : “Davetlimizsiniz,içeri buyurun “ der ![]() ![]() ![]() Kadın şaşkın bir vaziyette “Zenginlik" ve “ Başarı“ ya : “Ben sadece “Sevgi“ yi davet ettim siz niçin geliyorsunuz ?” diye sorar Yaşlı adamlar hep birlikte : “ Eğer siz “Zenginlik" veya “Başarı“ yı davet etmiş olsaydınız, diğer ikimiz dışarıda kalacaktık ![]() ![]() Çünkü SEVGİ nin olduğu yerde , ZENGİNLİK ve BAŞARI da vardır “ derler ![]() |
![]() |
![]() |
|