Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elfida, hikayesi, sözü, şarkı

Elfida Bir Şarkı Sözü Ve Hikayesi

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elfida Bir Şarkı Sözü Ve Hikayesi

Vİdeosu eklenmiş ama detaylı olarakda değil bende ekleyem dedim, ilk okuduğumda beni çok etkiledi tekrar paylaşayım istedim

ELFİDA

esmerdi, narindi, yaşı ufacıktı, ismim ile ismi benzeşiyordu cerrahpaşa hastanesi ağrı merkezinde arkadaşımın annesini ziyaret ettiğim sırada annesinin ona seslenmesini duyunca bana seslendi sanarak gayri ihtiyari dönüp baktığımda gördüm onu tam karşı yatakta yatıyordu içim cız etti aldığım nefesten , alabileceğim nefeslerden utandım gözlerim doluverdi kendimi tutum gülümsedim "benim de adım seninki gibi" dedim gülümsedi elindeki telefonu gösterdi "haluk abim aldı" dedi "bana şarkı yazdı" dedi "klibinde beni oynatacak" dedi "ama oynamak istemediğimi söyledim" dedi "biliyorum yapamam" dedi burkularak

"yaparsın niye yapamayasın ki" dedim cevap vermedi , sustu suskunluğu içimi dağladı söylenmemiş ama binlerce kelime içeren bir suskunluktu "gene gel" dedi "haluk abim hep geliyor" dedi

eve dönerken hep aklımda idi sonrasında bir daha hiç gidemedim oraya teyzemiz de eve döndü 1-2 ay sonra teyzemizi kaybettiksonra arkadaşımdan öğrendimki "elfida" da 2 ay öncesinden gitmiş orda buluşacaklar"

içime akıttığım yaşlarımı tutamadım bu sefer

haluk levent'in yaşamında dışardan görünen yüzü haricinde nasıl birisi olduğunu anlatan bir şarkı bana bu her dinlediğimde ağlatan, o kara gözleri hatırlatan

Bir şarkı sözü ve hikaye ELFİDA

--------------------------------------------------------------------------------

yüzün geçmişten kalan, aşka tarif yazdıran

bir alaturka hüzün, yüzün kıyıma vuran

anne karnı huzuru, çocukluğumun sesi

senden bana şimdi zamanı sızdıran

şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın

kimbilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların

sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu

yorulmuşsun hakkını almış yılların

elfida bir belalı başımsın

elfida beni farketme sakın

omzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın

elfida hep aklımda kalacaksın

elfida sen eski bir şarkısın

elfida beni farketme sakın

omzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın

elfida hep aklımda kalacaksın

Söz Müzik: Haluk Levent

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com