Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatmamı, isteseler

Seni Anlatmamı İsteseler

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Anlatmamı İsteseler

Benden,seni anlatmamı isteselerdi,bir yürek anlatırdım içinde içinde koskacaman bir dünya,dünyada kocaman bir fener ve sevgi yolu aydınlatanDeselerdi yaz onu;yazardım en güzel şiirleri dilsiz istekleri dipsiz kuyu sarnıçlarında yuvarlanan aşklarıYazardım parmaklarım morarıncaya kadar,yüreğim yorulup duruluncaya kadar

Deselerdi çiz onu;çizerdim dünyayı,dünya her tarafı yedi veren gülleri,yedi renk açan en mevsimsiz çiçeklerin nakışlı oyalı özenli bir dünya ve korkardım kendi çizdiğim dünyaya dokunmaya,korkardım çiçeklerin yaprakların solmasından

Deselerdi kim O?

Oderdim O işte yüreğinde deryaları taşıyıpta tek bir dünyalıya konuşamıyan,o sınırsız sevgi deryasında yelken açıp giderken sevgisini utangaç kişiliğine gömen biri

Ve O derdim;

beni sabahlara kadar kendisini düşünmek zorunda bırakan insafsız biri O konuşsa yüreğindeki allı tebessümlerde kaybolurdum,konuşsa yanmadan yıkılmadan söndürürdü beni derdimSigaram tiryakisi olduğum içkim kadar başımı döndüren,görmediğim kadar özlediğim,özlediğim kadar dokunamadığım,dokunamadığım kadar ürkek…

Ve O derdim;

yaşayıpta yitirdiğim değil yaşamayıpda bilmek istediğim,konuşmasını beklediğim kızıl dudaklarına hasretlendiğim hasreti ile eridiğim,yanımda iken bile özlediğim gittiği yolu kıskandığım aydınlık günlerini aradığım

O derdim…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com