Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acılarına, kefilim

Tüm Acılarına Ben Kefilim..

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tüm Acılarına Ben Kefilim..

Gözlerinin hasretinde yüreğim boşluklarda sesini arıyorYankılansa sesin odama ve gözlerin geceme yıldız misali düşse yeter banaBaşka bir şey istemiyorumBir tek gülüşün tüm acılarıma iyi gelecek kadar güzelVe seninle yasayacağımız güzel günler tüm hayatıma bedelBoş duvarlara ismini söylüyorum ve seni yıldızlara soruyorum acaba neler yaptı diyeVurulmuşum sana ,gözlerine yanıyorum bir alev topu gibiHasretin sanki volkan gibi köşe başlarında patlıyorSensiz düşüncelere dalsam her fikrim kör kurşunlara isabet ediyorGözlerinden mahrum gecelerim katrana boyanıyor Uçurtmalarımı senden haber alır mı diye omuzlarımdan kaldırdımYüreğimi göçmen kuşlarla sana yolladımBoş gelmeyeceklerdi biliyorumYüreğini ve gözlerini bırakacaklardı avuçlarıma

Acıların yarınlarda müjde kokan çiçeklerdiDüşünsene karların altındaki çitlembikleriAylarca toprakla kar arasında kalırlarAma içlerinde hiçbir zaman umutsuzluğuna yenilmezlerYaprakları hazanı andırsa da içindeki umutlarını sererler dudaklarınaBahar oldu mu nazlı bir gelin gibi güneşin koynuna girerler Tüm umutlarını güneşle sevda kokan yüreklere sererlerAynı o misal sende hiçbir şeye yenilmeyeceksinYarınlarını bahar addedip içindeki sevgi yapraklarını yüreğime sunacaksınHer yaprağı da ölümüne sevdanın naif durusunu, yalnızlığa karşı dik başlılığını ve acılara karsı metanetini göreceğimGördükçe sımsıkı saracağım seniBırakmayacağım seni acıların kollarına Bu kadar kolay pes etmeyecektik fani yaralarımızaİyileşmesi yıllar sürecek acılarına ben her gün nefesimle merhem olacağımYavaş yavaş iyileşeceksinher güneşte sana umutları bırakacağım ve gözlerin dünden daha iyi parlıyorsa o zaman daha çok saracağım iyileşmen içinTüm acılarına ben kefilimYeter ki sen mutluluklara gülümse

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com