Tüm Acılarına Ben Kefilim.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tüm Acılarına Ben Kefilim..Gözlerinin hasretinde yüreğim boşluklarda sesini arıyor ![]() ![]() Yankılansa sesin odama ve gözlerin geceme yıldız misali düşse yeter bana![]() Başka bir şey istemiyorum![]() ![]() ![]() Bir tek gülüşün tüm acılarıma iyi gelecek kadar güzel![]() Ve seninle yasayacağımız güzel günler tüm hayatıma bedel![]() Boş duvarlara ismini söylüyorum ve seni yıldızlara soruyorum acaba neler yaptı diye![]() ![]() Vurulmuşum sana ,gözlerine yanıyorum bir alev topu gibi![]() Hasretin sanki volkan gibi köşe başlarında patlıyor![]() Sensiz düşüncelere dalsam her fikrim kör kurşunlara isabet ediyor![]() ![]() Gözlerinden mahrum gecelerim katrana boyanıyor ![]() ![]() Uçurtmalarımı senden haber alır mı diye omuzlarımdan kaldırdım![]() Yüreğimi göçmen kuşlarla sana yolladım![]() Boş gelmeyeceklerdi biliyorum![]() ![]() Yüreğini ve gözlerini bırakacaklardı avuçlarıma![]() ![]() Acıların yarınlarda müjde kokan çiçeklerdi ![]() Düşünsene karların altındaki çitlembikleri![]() ![]() Aylarca toprakla kar arasında kalırlar![]() Ama içlerinde hiçbir zaman umutsuzluğuna yenilmezler Yaprakları hazanı andırsa da içindeki umutlarını sererler dudaklarına![]() Bahar oldu mu nazlı bir gelin gibi güneşin koynuna girerler![]() Tüm umutlarını güneşle sevda kokan yüreklere sererler![]() ![]() Aynı o misal sende hiçbir şeye yenilmeyeceksin![]() Yarınlarını bahar addedip içindeki sevgi yapraklarını yüreğime sunacaksın![]() Her yaprağı da ölümüne sevdanın naif durusunu, yalnızlığa karşı dik başlılığını ve acılara karsı metanetini göreceğim![]() Gördükçe sımsıkı saracağım seni![]() Bırakmayacağım seni acıların kollarına ![]() ![]() Bu kadar kolay pes etmeyecektik fani yaralarımıza![]() ![]() İyileşmesi yıllar sürecek acılarına ben her gün nefesimle merhem olacağım![]() Yavaş yavaş iyileşeceksin![]() ![]() her güneşte sana umutları bırakacağım ve gözlerin dünden daha iyi parlıyorsa o zaman daha çok saracağım iyileşmen için![]() ![]() Tüm acılarına ben kefilim![]() Yeter ki sen mutluluklara gülümse![]() |
|
|
|