![]() |
Evli Erkeklerden Kadınlara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evli Erkeklerden KadınlaraKadınlar ve erkekler rasındaki anlaşmazlıklar her zaman vardı ve gelecekte de olacak ![]() ![]() ![]() ![]() Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler ![]() Her durumda evlenin ![]() ![]() ![]() Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir, ve onlara ulaşmamızı engeller ![]() Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: 'Bir kadın ne ister?' Sigmund Freud Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir ![]() Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terörizm beni hiç endişelendirmez ![]() ![]() Fon transferi için elektronik bankacılıktan hızlı tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir ![]() Her iki karımla da talihim kötü gitti ![]() ![]() Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin ![]() Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır ![]() Evlenmeden önce ne yaptım, biliyor musunuz? İstediğim her şeyi ![]() ![]() Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık ![]() ![]() İyi bir kadın, kendisinin yaptığı her hatasında kocasını affedendir ![]() Evlilik, kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir ![]() Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Evli Erkeklerden Kadınlara |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evli Erkeklerden KadınlaraHarbiiden güzelmiş ama her birinin talihi kötüymüş ![]() |
![]() |
![]() |
|