Kapak Sözler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kapak SözlerKadın, Her İhtiyacını Karşılayacak 'Tek' Bir Erkeği İster Erkek İse, Tek İhtiyacını Karşılayacak 'Her' Kadını![]() "Seni seviyorum" cümlesinin "Sen"i öldü ![]() ![]() "Cümle"mizin başı sağolsun ! Çık'''arsız''ca sevilen hiç bir kimse yoktur Birine aşık olmuşsan eğer ya gözleri ![]() ![]() güzeldir Ya giysileri ya bacakları Hiç Bir insan şekilden uzak sevilemez Hepimiz şekilciyiz Öyle olmasaydı Kalbe ''♥'' biçim verir miydik Şekerli bir sakızdın ağzımda, çiğnerken de yorulmuştum aslında ![]() ![]() Önce şekerin gitti, sonra cıvıdın ![]() ![]() Daha fazla gevelemeye gerek yok dedim ![]() ![]() Tükürdüm![]() ![]() Kimbilir kimin ayağına yapıştın ? Evde kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz;Hayvansever dediğin, benim gibi koynunda yılan besleyecek !! Doğuştan tedavisi olmayan bir hastalığım var: "Her gördüğümü insan sanıyorum" ![]() kadinlar uzum suyu gibidir sizin gosterceginiz ilgi ve emege gore karsilik vererek saraba yada sirkeye donuse bilirler Yüz Dilde " SENI SEVIYORUM " Desen ne olur ![]() Bir dilde ADAM GIBI SEVEMEDİKTEN SONRA !! Sonbahar mevsiminin sponsorlugunda kafasinda ayrilik temali filmler cekip izleyen canliya "kadin"denir ![]() Geçer dediklerimi geçirdim, biter dediklerimi bitirdim Nefret ettiklerimi sildim, silkindim yeter dedim Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz Bu yüzden siz ne yapın biliyormusunuz? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapinizda eğlenin![]() ![]() ![]() !Gülüşüme tecavüz eden birisinin gidişini tahrik etmek zorundaydım Üzgünüm! Gitmeliydin! Anlatsam anlar mısın bilmiyorum! Ama deneyeceğim! ![]() ![]() Üvey gözlerinde babasız aşk doğurmaktansa, Gerçek acıda adam gibi yalnızlık peydahlamayı seçtim ben! Sen kendini özel isim sanırken, 3 şahıs madalyanı boynuna çoktan asmıştım ben!![]() ![]() Bırakın bu ayakları ![]() Kaçınız, çırılçıplak bedenler karşısında yalnızca gözlere baktınız Sorsalar, güya hepiniz aşıktınız ![]() ![]() Bir erkeğin bir kıza söyleyebileceği en güzel söz "Bi dahaki seveceğim kız, bizim kızımız olacak" demesidir ![]() ![]() [Paul Auster] Bazi kadinlarin 'şövalye , sandiklari adamlarin, aslinda alüminyum folyo ile kaplanmiş 'denyo' olduklarini gormeleri baya zaman aliyor ![]() ![]() ![]() gerçekler sürtüktür her şakanın altında yatarlar ![]() ![]() ![]() değerli bir dostumdan alıntıdır |
|
Kapak Sözler |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kapak SözlerKüllieyen atmasyon feminist ağzı ile yazılmış Erkekler melek gibidir görmesini bilene tabii Melek olmayanlar da vardır kadınların melekliklerine son verdikleri |
|
Kapak Sözler |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kapak SözlerOnee laa Baba sözlermiş ![]() ![]() Çık'''arsız''ca sevilen hiç bir kimse yoktur Birine aşık olmuşsan eğer ya gözleri![]() ![]() güzeldir Ya giysileri ya bacakları Hiç Bir insan şekilden uzaksevilemez Hepimiz şekilciyiz Öyle olmasaydı Kalbe ''♥'' biçim verir miydikBunu beğendim ![]() Şekil tabi ki önemli Göz sevmedikten sonra, gönül neye baksın ki?
|
|
Kapak Sözler |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kapak Sözler"Seni seviyorum" cümlesinin "Sen"i öldü ![]() ![]() "Cümle"mizin başı sağolsun ! özellikle bu söz favorim Doğuştan tedavisi olmayan bir hastalığım var: "Her gördüğümü insan sanıyorum"
|
|
Kapak Sözler |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kapak SözlerSenin için ölürüm dedi ![]() '' benim için zaten öldün '' dedim Cesedini alıp çıktı![]() ![]() !
|
|
Kapak Sözler |
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kapak SözlerDenizler büyüktür üstünde durulmaz arkadaşlık kutsaldır unutulmaz ![]() Gözümü boyamaya çalışma benim gözüm zaten rengarenk ![]() Bu saatten sonra uğraşmam dünümle dünümdekilerle ben yarına bakarım yanımdakilerle ![]() Sen gidersen ben hiçbir şey kaybetmem ama sen gittiğin için beni kaybedersin ![]() Varlığımın Kıymetini Bilmeyenlere Yokluğum KAPAK OLSUN ! ))) Seni seviyorum anlasana bu sevgi hiç bitmesin bağlasana ![]() Her akşam üstü düşerim yola duvarlar yüksek yol vermez bana voltalar kısa özlemim sana döngel sevgilim döngel sen bana ![]() Talihsizlik okadar kötüdürki insanları çaresizliğe sürükleyecek kadar güçlüdür ![]() Kaldığın yerden devam edemiyorsan en baştan başlamalısın ![]() Sevmeyi bilmiyen sevilmeyi hiçbir zaman hak etmez ![]() Seven sever , sevmeyen yol alıp gider benim dünyam her türlü döner![]() Gideceksin biliyorum ama unutma birgün sanada böyle ihanet edecekler ![]() Aldatıldım ßen ßu yollarda çok ağladım el kapılarında ![]() Eğer sen bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın ![]() Gelen geçenden hep aynı sözler unut unut unutmak bu kadar kolaysa sen unut be ![]()
|
|
|
|