![]() |
Kapak Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapak SözlerKadın, Her İhtiyacını Karşılayacak 'Tek' Bir Erkeği İster ![]() ![]() ![]() "Seni seviyorum" cümlesinin "Sen"i öldü ![]() ![]() "Cümle"mizin başı sağolsun ! Çık'''arsız''ca sevilen hiç bir kimse yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevilemez ![]() ![]() ![]() Şekerli bir sakızdın ağzımda, çiğnerken de yorulmuştum aslında ![]() ![]() ![]() Önce şekerin gitti, sonra cıvıdın ![]() ![]() ![]() Daha fazla gevelemeye gerek yok dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimbilir kimin ayağına yapıştın ? Evde kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz;Hayvansever dediğin, benim gibi koynunda yılan besleyecek !! Doğuştan tedavisi olmayan bir hastalığım var: "Her gördüğümü insan sanıyorum" ![]() kadinlar uzum suyu gibidir sizin gosterceginiz ilgi ve emege gore karsilik vererek saraba yada sirkeye donuse bilirler Yüz Dilde " SENI SEVIYORUM " Desen ne olur ![]() ![]() Sonbahar mevsiminin sponsorlugunda kafasinda ayrilik temali filmler cekip izleyen canliya "kadin"denir ![]() Geçer dediklerimi geçirdim, biter dediklerimi bitirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülüşüme tecavüz eden birisinin gidişini tahrik etmek zorundaydım Üzgünüm! Gitmeliydin! Anlatsam anlar mısın bilmiyorum! Ama deneyeceğim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırakın bu ayakları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir erkeğin bir kıza söyleyebileceği en güzel söz "Bi dahaki seveceğim kız, bizim kızımız olacak" demesidir ![]() ![]() [Paul Auster] Bazi kadinlarin 'şövalye , sandiklari adamlarin, aslinda alüminyum folyo ile kaplanmiş 'denyo' olduklarini gormeleri baya zaman aliyor ![]() ![]() ![]() gerçekler sürtüktür her şakanın altında yatarlar ![]() ![]() ![]() değerli bir dostumdan alıntıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
Kapak Sözler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapak SözlerKüllieyen atmasyon feminist ağzı ile yazılmış ![]() Erkekler melek gibidir görmesini bilene tabii Melek olmayanlar da vardır kadınların melekliklerine son verdikleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Kapak Sözler |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapak SözlerOnee laa ![]() ![]() ![]() Çık'''arsız''ca sevilen hiç bir kimse yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevilemez ![]() ![]() ![]() Bunu beğendim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kapak Sözler |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapak Sözler"Seni seviyorum" cümlesinin "Sen"i öldü ![]() ![]() "Cümle"mizin başı sağolsun ! özellikle bu söz favorim Doğuştan tedavisi olmayan bir hastalığım var: "Her gördüğümü insan sanıyorum" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kapak Sözler |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapak SözlerSenin için ölürüm dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kapak Sözler |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kapak SözlerDenizler büyüktür üstünde durulmaz arkadaşlık kutsaldır unutulmaz ![]() Gözümü boyamaya çalışma benim gözüm zaten rengarenk ![]() Bu saatten sonra uğraşmam dünümle dünümdekilerle ben yarına bakarım yanımdakilerle ![]() Sen gidersen ben hiçbir şey kaybetmem ama sen gittiğin için beni kaybedersin ![]() Varlığımın Kıymetini Bilmeyenlere Yokluğum KAPAK OLSUN ! ))) Seni seviyorum anlasana bu sevgi hiç bitmesin bağlasana ![]() Her akşam üstü düşerim yola duvarlar yüksek yol vermez bana voltalar kısa özlemim sana döngel sevgilim döngel sen bana ![]() Talihsizlik okadar kötüdürki insanları çaresizliğe sürükleyecek kadar güçlüdür ![]() Kaldığın yerden devam edemiyorsan en baştan başlamalısın ![]() Sevmeyi bilmiyen sevilmeyi hiçbir zaman hak etmez ![]() Seven sever , sevmeyen yol alıp gider ![]() ![]() Gideceksin biliyorum ama unutma birgün sanada böyle ihanet edecekler ![]() Aldatıldım ßen ßu yollarda çok ağladım el kapılarında ![]() Eğer sen bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın ![]() Gelen geçenden hep aynı sözler unut unut unutmak bu kadar kolaysa sen unut be ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|