Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gönlüm, sus

Sus Gönlüm..

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sus Gönlüm..

Çok dile getirme Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor

Sus gönlüm
Çok laf etme Az söyleki işimiz olgunlaşsın Az söyle ki Hakk'a karşı yanlış kelam çıkmasın

Sus gönlüm
Bir elif miktarı sus Az kaldı bahara Dayan gönlüm Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum Beklemekten başka çare olsaydı, seni durdurmazdım İnan bana Ama yok, başka çare yok Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden açmaz

Sus gönlüm
Bu kışın bahara dönünceye kadar Bu gece gündüz oluncaya kadar Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar sus Bu sıkıntıların ardından ferahlık gelinceye kadarve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus

Sus gönlüm
Seni senden iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşamayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus

Sus gönlüm
Onun geleceğini görünceye kadar Acının bala dönüştüğünü farkedinceye kadar Onun gönlünün senin gönlüne muhabbet düğümüyle bağlandığını görünceye kadar

Sus gönlüm
Sebepler var edilinceye kadar Bahaneler oluşuncaya, birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus

Sus gönlüm
Bütün bu susmalarına karşılık herşeyin hayırlısının olacağına inanarak sus

Sus gönlüm
Her susuşun bir cevap olsun Her susuşun sabrın olsun Her susuşun duan olsun İçten yakarışının adı olsun susuşunbekleyişinin, umut edişinin, inancının,sevdiğinin vurgusu olsun susuşun

Alıntı Yaparak Cevapla

Sus Gönlüm..

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sus Gönlüm..

Sus gönlüm

Her susuşun bir cevap olsun Her susuşun sabrın olsun Her susuşun duan olsun İçten yakarışının adı olsun susuşunbekleyişinin, umut edişinin, inancının,sevdiğinin vurgusu olsun susuşun

suskunluklarda saklıdır parlayan ışıl ışıl mücevherler

paylaşım çok hoşmuş teşekür ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Sus Gönlüm..

Eski 10-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sus Gönlüm..

çok güzel bi yazı ekleyen elelrine sağlık sus gönlüm
Alıntı Yaparak Cevapla

Sus Gönlüm..

Eski 10-11-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sus Gönlüm..

Sus gönlüm

Seni senden iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar, ulaşamayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus

süperrrrr eline yüreğine emeğine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com