Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değildin

Oysa Sen... Onlar Gibi Değildin..

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Oysa Sen... Onlar Gibi Değildin..

Oysa sen, onlar gibi değildin

Anlar gibiydin

Zaman aktı, geldikleri gibi gitmesini bilen cinslerden

İnsanlar konuştu, uzun uzun ve sık sık

Gözlerim uzun süre gittiğin noktada bakakaldı, ayak izlerine

Kaybolmayan sevgin gibiydi gözlerim, yokluğunun aksine

Uzun zaman geçti

Sen biteli

Ve ansızın çekip gideli

Uzun zaman geçti

Bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar dakikalar

Yavaş aktı yokluğunu düşündüğüm anlardaki cümlelerim

Ve hiçbir şey diyemeyişim

Yavaştı zamanın akışı

Hiç kimseye benzetemediğim yanların içindi sende kalan suskunluğum Ve en çok seni söylemekti özgürlüğüm,seni sana anlatmaktı doyasıya

Ve her iki cümle arasında hiç kimse olmayışının ifadesini anlatabilmekti her düşüm

Düşlerimi gerçekleştirdiğim kadar düştüm, giderken gözlerinin içinden

Dakikalar içinde, çok fazla öldüm

Her damla da tekrar tekrar öldüm

Ve gittin

Ansızın bittin…

Gidişinin ayak izlerinde seni izlerken, beni düşürdüğün son umudum geldi gözlerimin önüne

Anladım

Ben senin için Hiçbir şey değildim

Hiç kimse de değildim

Son terk eden hep bendim, ayaklar altında kalan göz yaşlarımın ıslaklığında serinleyen bir kum tanesiydim

Ölen bendim Giden sen

Oysa sen, onlar gibi değildin

Farkında mısın, onlar yüzünden tükettin beni, nasıl başladıysan öyle bitirdin işte

Sahipsiz cümlelerle tutundun, onlar yüzünden sen son ol dedin, şimdi onlar için acıyla bıraktın yüreğimi

İşte buna inanmadın sen

Okuduğun cümlelerde beklenilenin sen olduğunu anlamayacak kadar yaralı yüreğin çıkarıp attı gerçeğini senden

Hala suçlu sensin, ben seninle her şeyimi silmişken, böyle bir infazı haketmedim çünkü

Tarifi yok

Ömür boyu sürecekmiş gibi gelen bir sarhoşluk, kaybetmişlik, yokluk elimde kalan!

Hala

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com