![]() |
Oysa Sen... Onlar Gibi Değildin.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oysa Sen... Onlar Gibi Değildin..Oysa sen, onlar gibi değildin ![]() ![]() ![]() Anlar gibiydin ![]() Zaman aktı, geldikleri gibi gitmesini bilen cinslerden ![]() İnsanlar konuştu, uzun uzun ve sık sık ![]() Gözlerim uzun süre gittiğin noktada bakakaldı, ayak izlerine ![]() Kaybolmayan sevgin gibiydi gözlerim, yokluğunun aksine ![]() Uzun zaman geçti ![]() Sen biteli ![]() ![]() ![]() Ve ansızın çekip gideli ![]() ![]() ![]() Uzun zaman geçti ![]() Bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar dakikalar ![]() Yavaş aktı yokluğunu düşündüğüm anlardaki cümlelerim ![]() Ve hiçbir şey diyemeyişim ![]() Yavaştı zamanın akışı ![]() ![]() ![]() Hiç kimseye benzetemediğim yanların içindi sende kalan suskunluğum ![]() ![]() Ve her iki cümle arasında hiç kimse olmayışının ifadesini anlatabilmekti her düşüm ![]() Düşlerimi gerçekleştirdiğim kadar düştüm, giderken gözlerinin içinden ![]() ![]() ![]() Dakikalar içinde, çok fazla öldüm ![]() Her damla da tekrar tekrar öldüm ![]() ![]() ![]() Ve gittin ![]() Ansızın bittin… Gidişinin ayak izlerinde seni izlerken, beni düşürdüğün son umudum geldi gözlerimin önüne ![]() ![]() ![]() Anladım ![]() Ben senin için Hiçbir şey değildim ![]() Hiç kimse de değildim ![]() Son terk eden hep bendim, ayaklar altında kalan göz yaşlarımın ıslaklığında serinleyen bir kum tanesiydim ![]() ![]() ![]() Ölen bendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa sen, onlar gibi değildin ![]() ![]() ![]() Farkında mısın, onlar yüzünden tükettin beni, nasıl başladıysan öyle bitirdin işte ![]() Sahipsiz cümlelerle tutundun, onlar yüzünden sen son ol dedin, şimdi onlar için acıyla bıraktın yüreğimi İşte buna inanmadın sen ![]() Okuduğun cümlelerde beklenilenin sen olduğunu anlamayacak kadar yaralı yüreğin çıkarıp attı gerçeğini senden ![]() ![]() ![]() Hala suçlu sensin, ben seninle her şeyimi silmişken, böyle bir infazı haketmedim çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarifi yok ![]() ![]() Ömür boyu sürecekmiş gibi gelen bir sarhoşluk, kaybetmişlik, yokluk elimde kalan! Hala ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|