Babalar Günü Sözleri-Babalar Günü Mesajları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Babalar Günü Sözleri-Babalar Günü MesajlarıHer zaman söylemesem de biliyorum aslında babamın onu ne kadar çok sevdiğimi bildiğini ![]() Ve ben ne kadar karışık cümleler yazsam da hepsini deşifre edebileceğini![]() Çünkü o benim BaBaM![]() ![]() Sen güçlü bir çınar gibisin ![]() Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim![]() Çünkü bana hep güç verirsin![]() Babalar günün kutlu olsun![]() ![]() ![]() Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır Babaların en iyisi, bu gün sadece senin![]() ![]() İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın Babalar günün kutlu olsun![]() ![]() Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam Babalar günün kutlu olsun![]() !Dünyanın en yakışıklı babasına, seni çok seviyoruz, babalar günün kutlu olsun ![]() !
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Babalar Günü Sözleri-Babalar Günü MesajlarıBabam olduğun için mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın ![]() ![]() Babalar günün kutlu olsun babacım![]() Evimizin yakışıklısı ![]() ![]() Babamız canımız bir tanemiz Bil ki seni hergün daha çok seviyoruz Varlığınla gurur duyuyoruz Sen bizim herşeyimizsin Babalar günün kutlu olsun Ailen![]() Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler ![]() Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde senin payın var Babalar günün kutlu olsun![]() Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sevgisini her zaman üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da hep yüreğim kadar yakınımda olan babacığım seni çok seviyorum ![]() Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır Babaların en iyisi, bu gün sadece senin![]() ![]() Babalar günün kutlu olsun![]() Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim Seni seviyorum canım babacım
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Babalar Günü Sözleri-Babalar Günü Mesajları[size="3">Baba sevgisini koru O sevgiyi kesip atarsan, Tanrı da senin mutluluk ışığını söndürür "] [/size] Sen dünyanın en iyi babasısın Seni çok seviyorum canım babam Babalar günün kutlu olsun babacım![]() Bana uçabileceğim kanatlar verdiğin için teşekkürler, sevgin ve anlayışınla hep yanımdaydın, daima sığınağımdın Benim için ne kadar paha biçilmez bir değerde olduğunu asla unutmuyorum Babalar günün kutlu olsun![]() Sen güçlü bir çınar gibisin ![]() ![]() Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim![]() ![]() Çünkü bana hep güç veriyorsun![]() ![]() Babalar günün kutlu olsun![]() ![]() ![]() Bana güç verdin, destek verdin, her zaman ama her zaman yanımdaydın, hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız Fakat yine de deneyeceğim Teşekkür ederim baba Seni çok seviyorum![]() Derdimi, neşemi paylaştığım en iyi arkadaşım Babalar günün kutlu olsun!Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var Seni çok ama çok seviyorum Babalar günün kutlu olsun![]() Ailemin reisi, büyük aşkım Babalar günün kutlu olsun![]() İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın Babalar günün kutlu olsun![]() ![]() ![]() Huzur ve dert ortağım babalar günün kutlu olsun ![]() Benzemez hiçbir şeye bu sevgi Ne şiir yeter anlatmaya, ne yürek yeter bunu sığdırmaya Babalar günün kutlu olsun babam![]() ![]() ![]() Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle ![]() ![]()
|
|
|
|