Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yağmur, yağıyor, yoksun

Yağmur Yağıyor, Sen Yoksun..

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yağmur yağıyor! Hem de sağanak halinde! “-utangaç suların sırdaşı oldum/ yüreğim üşüyor, ömrüm firari-” Ama sen yoksun! Belki de insanların en duygusal olduğu, yalan söylemediği, sevdâlı gözlerin sislenip birer cigara yaktığı, sevginin; kitaplar arasındaki kurutulmuş güllerden kurtulup sessiz bir ceylan gibi yüreklere girdiği ve yalnızlıkların ilk karanfil yaprağında büyüdüğü, çoğu kez de hüzünle birlikte sessizlik içinde yaşanan bir andır buFakat kimsecikler farkına varmaz bile Olsa olsa ancak şairler hatırlar yağmur kokan bir sabaha karşı camlarını açtıklarını Havada asılı kalmış bir bulutu, bir kuşun titreyerek uçtuğunu, gül yaprakları üzerinde tomur tomur gülümseyen şebnemleri, yalan yeminlerin şâhidi papatyaların göz yaşlarıyla ıslandığını ancak şâirler hisseder “Ve bütün bunlar; aşkın güzelliğiyledir! ” derler!

Yağmur yağıyor! Hem de sağanak hâlinde! “-utangaç suların sırdaşı oldum/ yüreğim üşüyor,ömrüm firâri-” Yağıyor işte; korkarak, yavaş sesle Hatta bazen cesaretleniyor benim gibi, ve hışımla vuruyor camlara Sonra yine ürkek! İhanet edercesine Offf serçeeee!

Yağmur yağıyor! Fısıltıyla, nazla Bir eski hikayenin sonunu getirircesine İnsanlar bilmiyor bu hikâyeyi, gökyüzü dilsiz! Hava da anlaşılamamanın verdiği kahrolası hüzün Ah şu esrik bulutlarda geçmese gözlerimden, derken

Yağmur yağıyor işte “ömrüm firârî” makamında “Yüreğim üşüyor! ” Ve ben bu gecenin 25saatlerinde “utangaç sırların sırdaşı” oluyorum cân!

Yağmur yağıyor diyorum, duymuyor musun? ! Ve sen yoksun! Yağmur

Gitme ruhum

Sen yokken hicran düser bu sehre

Gitme sevgim

Sen yokken tutsak düserim bir isyan gecesine

Ölürüm

Sen yokken

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

paylaşım için teşekkürler canımçok güzel
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Yağmur yağıyor! Fısıltıyla, nazla Bir eski hikayenin sonunu getirircesine İnsanlar bilmiyor bu hikâyeyi, gökyüzü dilsiz!

çok güzeLmiş saoL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com