![]() |
Yağmur Yağıyor, Sen Yoksun.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağmur Yağıyor, Sen Yoksun..Yağmur yağıyor! Hem de sağanak halinde! “-utangaç suların sırdaşı oldum/ yüreğim üşüyor, ömrüm firari-” Ama sen yoksun! Belki de insanların en duygusal olduğu, yalan söylemediği, sevdâlı gözlerin sislenip birer cigara yaktığı, sevginin; kitaplar arasındaki kurutulmuş güllerden kurtulup sessiz bir ceylan gibi yüreklere girdiği ve yalnızlıkların ilk karanfil yaprağında büyüdüğü, çoğu kez de hüzünle birlikte sessizlik içinde yaşanan bir andır bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur yağıyor! Hem de sağanak hâlinde! “-utangaç suların sırdaşı oldum/ yüreğim üşüyor,ömrüm firâri-” Yağıyor işte; korkarak, yavaş sesle Hatta bazen cesaretleniyor benim gibi, ve hışımla vuruyor camlara Sonra yine ürkek! İhanet edercesine Offf serçeeee! Yağmur yağıyor! Fısıltıyla, nazla Bir eski hikayenin sonunu getirircesine ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmur yağıyor işte “ömrüm firârî” makamında “Yüreğim üşüyor! ” Ve ben bu gecenin 25saatlerinde “utangaç sırların sırdaşı” oluyorum cân! Yağmur yağıyor diyorum, duymuyor musun? ! Ve sen yoksun! Yağmur ![]() ![]() Gitme ruhum ![]() ![]() Sen yokken hicran düser bu sehre ![]() ![]() Gitme sevgim ![]() ![]() Sen yokken tutsak düserim bir isyan gecesine ![]() ![]() Ölürüm ![]() ![]() Sen yokken ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağmur Yağıyor, Sen Yoksun..paylaşım için teşekkürler canım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağmur Yağıyor, Sen Yoksun..Yağmur yağıyor! Fısıltıyla, nazla Bir eski hikayenin sonunu getirircesine ![]() ![]() çok güzeLmiş saoL |
![]() |
![]() |
|