![]() |
Gül Sunan Bir Elde Daima Bir Miktar Gül Kokusu Kalır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gül Sunan Bir Elde Daima Bir Miktar Gül Kokusu Kalır» Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor ![]() ![]() ![]() » Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim ![]() ![]() » Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye ![]() ![]() » Sen benim incimdin ![]() ![]() ![]() » Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla ![]() » Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman ![]() ![]() ![]() » Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık ![]() » Bu arta kalan hangi yaz akşamının hüzünleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım ![]() »Kuş öttüğü kadar kuş Bebek ağlamayı bildiği kadar bebektir Herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin! Bunuda öğren Sevdiğin Kadar SEVİLİRSİN GÜL SUNAN BİR ELDE DAİMA BİR MİKTAR GÜL KOKUSU KALIR |
![]() |
![]() |
|