![]() |
Dostlukla İlgili Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dostlukla İlgili SözlerDost 4 harfi bir kelimeden 6 hafli olan DOSTUM kelimesine geçebildiyse o zaman ne mutlu sizlere ![]() ![]() Dostları olmalı insanın, aynen gemilerin limanları gibi ![]() ![]() Paylaşmanın asaletini hiç bir zaman bencilliğin çirkinliğine bırakmayın ve öyle bir dost seçinki siz onun için ölümü düşünürken o sizin için çoktan ölmüş olsun ![]() ![]() ![]() Unuttuklarini anımsa, kaybettiysen ara, özlediysen git bul, kırdıysan af dile, kırıldıysan affet, seviyorsan söyle, çünkü dostlar zor bulunur bu dunyada ![]() ![]() ![]() Ben dostumu dostum oldugu için degil, dostumun dostu ben oldugum için severim Dostum diyen gönüllere girmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanin en acizi dost arayandır, bundan daha acizi vardır oda bulduğu dostu kaybedendir ![]() Dostlarınla öyle yaşaki düşman oldugun zaman arkandan söyleyecek bir laf bulamasın ![]() Dostluğa verilen değer uğruna feda edilebileceklerle ölçülüyorsan, aç gözlerini etrafına bak ![]() Gönüller birdir, insanlar ayri olsada, yasananlar güzeldir mazide kalsada, umrumda degil dünyalar yikilsada biz dostuz unutmayiz uzakta olsada ![]() ![]() ![]() Gerçek dostlar senin yüzünün kirli olduğunu söyleyenlerdir Kalleş dostum olacağına delikanlı düşmanım olsun daha iyi ![]() ![]() ![]() Baskalarinin yaninda dostunu öv,yalnizkende onu elestir ![]() Her yanına yaklaşanı dost sanma iyi günü değil kötü günü bekle Gerçek dost;yanında yüksek sesle düşünebildiğiniz insandır ![]() Sevincime dost oldun acılarıma kardeş olabilirmisin!!! Derçek DOST iyiliklerin bittiği yerde terk etmeyendir!!! |
![]() |
![]() |
|