Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
barış, manço, sözleri

Barış Manço Sözleri

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Barış Manço Sözleri

Geçmişini bilmeyen bugününü anlayamaz ve yarınını kuramaz

İnsanın öğrenmesi gereken ilk dil tatlı dildir

Yıllardır sürüp giden bir pay alma çabası, topu topu bir dilim kuru ekmek kavgası Bazen durur bakarım bu ibret tablosuna Kimi tatlı peşinde kimininse tuzu yok

Sana uzattılar ellerini görmek istemesende, bir gün o eller üstünde bu dünyadan göçmek varya!

Rakı da bir ayran da içmesini bilene, güzelde bir çirkinde sevdim diyene

Usta terzi dar kumaştan bol gömlek diker, doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer, eğrinin ve doğrunun hesabı mahşerde, dünyada biraz huzur herşeye bedel

Şam ipeğinden burma giysen bile Zemzem suyuyla yıkansan bile Dünya ahiret bir keyif sürmek için Mutlak dökmeli helal alınteri

Topraktan geldi insan, yine toprağa dönecek iki lokma ekmek için ömür boyu dövüşecek

Taş üstüne taş koya koya, yarattığın dünyanın çöktüğünü görmek bir yana birde altında kalmak varya!

Her yeni doğan bebek yeni bir dünya demek

Yaz dostum, selam almayana yiğit denir mi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com