Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acıtır, çok, dönüşler, gitmelerden

Gitmelerden Daha Çok Acıtır Dönüşler

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Geçen gece geçmiştin yüreğimdenFark ettimAyak izlerin kalmışÖyle bir iz bırakmışsın ki yeniden rüzgarlar çıkardım yok edemedimArdından fırtınalar çıkardım zor da olsa silindiler Ama yüreğimi kaza kaza Canım çok acıdı Seni unutmaya her yemin edişimde canımı acıttın En olmadık anlarda geldin aklıma Senin ardından sevdiğim ya da sığındığım adama sarılırken,onu öperken… Hep keşke sen olsaydın dedim Ama soran herkese de seni unuttuğumu söyledim Unuttum dediğim her an içimde bir şeyler kanadı ama öyle demeliydim çünkü gitmiştin Doğru ya niye kalacaktın ki? Sen her bahar geldiğinde yeni çiçekler buluyordun kendine Her sevgilinden ayrıldığında aklına geliyordumBaşka zamanlarda çevirmezdin hiç numaramıAma ben bunu bilerek seni seviyordumNedeni çok basittiSeviyordum işteSonra ben mutluluğu tatmaya başladımTeselli aradım başka kucaklarda,başka koyunlarda,başka yüreklerde… SevildimÖlesiye sevildim hem de Ben de sevdim Ne çare ki seni sevdiğim kadar olamadı Hem içimde bir yerlerde kaldınArdında haberin geldiSeviyormuşsun birini Yine kanadı yaralarım Ardından bir gün çevirdin numaramı Seni seviyorum dedin Benimle beraber… İçimden bitirme dedim bu cümleyi Bitirme ne olurAma bitirdin Olamazdı artık biliyordum Seni unutamamıştım,seni seviyordum ama olmazdı Bir başkasınındım artık ben Bir başka yüreğe vermiştim sözleri… Ama inatla sen yeniden diyordun Canım acıyordu Yine gidecektin,yine aldatacaktın biliyordumGidişinin dönüşü olmamalıydı Dönmemeliydin Gelme dedim içimden yanıma gelme İnadına geldinİnadına baktın gözlerime Bilmiyorum gözlerim mi istedi yoksa yüreğim mi bu handa bu yolcuya yer yok deyiverdi dilim………
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ellerine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

gitmeler bir tek bizi eksiltir ve inancı

gidersen yüreğimi de al git bende seni kanatır

ellerine sağlık canım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-11-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

ya ben bunu bi kez daha okudum ağladım şimdi
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com