![]() |
Cebur Dan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cebur Dansevgiler okyanuslardan süzülüp gelen dalgalara benzer aynı yerden gelirler ama önemli olan aynı dalgayı paylaşmaktır bazen sorun ortamın sorunsuz oluşudur taktığım gözlık gibisin önce seni görür gözlerim güzel günlerin esmer sevgilileri vardır sen gülüşlerinle söke söke alıyorsun gönlümü mecburum tıpış tıpış veriyorum çünkü seviyorum beni duymak için kulak gerekmez doluyorsa için şiirlerimle ben varım orada yaşarım |
![]() |
![]() |
![]() |
Cebur Dan |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cebur Dansen gülüşlerinle söke söke alıyorsun gönlümü mecburum tıpış tıpış veriyorum çünkü seviyorum bu kısmı harika ![]() ![]() ![]() teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cebur Dan |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cebur Danteşekkürler onu 18 yaşındayken yalovalı kız arkadaşıma soylemiştim peçeteye yazıp bana vermişti bu sözünü sakın unutma diyerek |
![]() |
![]() |
![]() |
Cebur Dan |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cebur Danbazen sevmek herşeye çare olmuyor ASLINDA SEVMEMELİ TESLİM ETMEMELİ YÜREĞİNİ BİR BAŞKASINA NE GÖZLERE BAKMALI NE UMUTLARA SADECE KANDIRMALI HAYATI SEVİYORUM DİYE bunlarda şimdi geldi aklıma gerçektende öyle sevmek biraz teslimiyet oluyor o yüzden yıllar önce bunu yapmayı bıraktım |
![]() |
![]() |
|