![]() |
Ünlülerden Ünlü Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerden Ünlü Sözler* Akşam yemeğine geç ya da erken gelmemle içten ilgilenen bir kadın uğruna, bütün dehamı ve tüm eserlerimi, feda etmeye hazırım ![]() ![]() ![]() ![]() * Bazen küçük bir bakış, insana dünyaları verir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Bir genç kız 24 yaşına kadar hayatının erkeğine rastlamadıysa, dünyada ondan talihli insan yoktur ![]() ![]() ![]() * Aşkı sıradan kadınlar yaşar ![]() ![]() ![]() ![]() * İstatistiklere göre, 80 yaşındaki her erkeğe, aynı yaştaki 5 kadın düşüyor ![]() ![]() ![]() ![]() * Karınız size, "Karnını içeri çek" demeye başladığında, siz zaten çekiyor iseniz, orta yaşa gelmişsiniz demektir ![]() ![]() ![]() ![]() * Bir zamanlar erkeğin üstün olduğuna inanıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Bir kızın, daha akıllı görünmek yerine daha güzel görünmeyi tercih etmesi doğaldır ![]() ![]() ![]() ![]() * İlişkilerde önemli olan arkadaşlıktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Zafer; savaşta kovalayan, aşkta ise kaçan erkeğindir ![]() ![]() ![]() * Aşk, bir kişi ile geriye kalan herkes arasındaki farkın, çok fazla abartılmasıdır ![]() ![]() ![]() * Aşkın gözü kördür derler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlülerden Ünlü Sözler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerden Ünlü Sözler* Sevgilim doğruyu söylediğine yemin ederse, ona inanırım ![]() ![]() ![]() ![]() * Saat 7'de randevu verip, 9'da gidin ![]() ![]() ![]() ![]() * Evlilik orduya yazılmak gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() * Evlilik insana çok şey öğretir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Kadın, yarış atı gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() * ABD'nin First Lady'si maaş almayan tek devlet memurudur ve bir tek kişi tarafından seçilir: Kocası ![]() ![]() ![]() * Amerikalılar, özgürlüğün bedelini en yüksek ödeyen millet olmakla övürüler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Hiçbir kadın aynı erkekle 50 yıl evli kalamaz ![]() ![]() ![]() ![]() * Kadın fil gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Sürekli havlayan bir köpeğim, habire küfreden bir papağanım, dumanı tüten bir sobam ve geceyi hep dışarıda geçiren bir kedim varken, niye evleneyim? ![]() ![]() ![]() * Kadınlar, peruk, takma kirpik kullanırlar, özel sutyenlerle göğüslerini büyük gösterirler ![]() ![]() ![]() ![]() * Mutlu evliliğin bir tek yolu var ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlülerden Ünlü Sözler |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerden Ünlü Sözler* Evlilik, dünyanın en usta sihirbazıdır ![]() ![]() ![]() ![]() * Modaya uygun giyinmek çok kolay ![]() ![]() ![]() ![]() * Karımı asla aldatmam ![]() ![]() ![]() ![]() * Genç kız, ideal erkeği bulma çabasından vazgeçip, bir koca aramaya başladı mı, kadın olmuş demektir ![]() ![]() ![]() * Mutluluğu bulmak için değil, paylaşmak için evlenilir ![]() ![]() ![]() * Başarılı bir evlilik, insanın pek çok kez aşık olmasını gerektirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Çıplak göğüs modasından nefret ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() * Bir erkeğin sevip, sonra bırakmasında hiç sorun yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() * Kadını asla küçük görmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() * Geniş ailelerin gücüne inanırım ![]() ![]() ![]() ![]() * Bir ! erkek her kadınla mutlu olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlülerden Ünlü Sözler |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerden Ünlü SözlerBu güzel paylaşımın için teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlülerden Ünlü Sözler |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerden Ünlü SözlerYoRuMSuZ´isimli üyeden Alıntı Aşkı sıradan kadınlar yaşar ![]() ![]() ![]() ![]() İşte tuttum bunu;) |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlülerden Ünlü Sözler |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerden Ünlü SözlerEvlilik, dünyanın en usta sihirbazıdır ![]() ![]() ![]() ![]() bende bunu tuttum |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlülerden Ünlü Sözler |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerden Ünlü SözlerSürekli havlayan bir köpeğim, habire küfreden bir papağanım, dumanı tüten bir sobam ve geceyi hep dışarıda geçiren bir kedim varken, niye evleneyim? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ünlülerden Ünlü Sözler |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlülerden Ünlü SözlerZafer; savaşta kovalayan, aşkta ise kaçan erkeğindir ![]() ![]() ![]() Doğru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|