![]() |
Ramiz Dayı İle Polat'ın Yarışan Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ramiz Dayı İle Polat'ın Yarışan SözleriKurtlar Vadisi'nin Polat'ı ve Ezel'in Ramiz Dayı'sı, söylediği sözlerle yarışıyor ![]() Star TV'deki 'Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile Show TV'deki 'Ezel'in Ramiz Dayı'sı Tuncel Kurtiz'in özlü sözleri yarışıyor ![]() İnternette iki kahramanın beylik lafları ?tık'lanma rekoru kırıyor ![]() ![]() ![]() KURTLAR VADİSİ-POLAT ALEMDAR * ?Ben soru sormam, hesap sorarım? ![]() * ?Kurtlarla yaşayan ulumayı öğrenir ![]() *?Sonunu düşünen kahraman olamaz? ![]() * ?Ne sevdiğim için yaşayabiliyorum, ne vatan için ölebiliyorum? ![]() * ?Ölüm ölüm dediğin nedir gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım? ![]() * ?Çizme kanla dolmuş, sen bana ?boğul' diyorsun? ![]() * ?Ben racon kesmem, kafa keserim * ?Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir? ![]() * ?Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır? ![]() EZEL-RAMİZ DAYI * ?Silahı kullanacaksın, ama sen tutmayacaksın? ![]() * ?Sevdiklerimize çok yakından bakarız ![]() ![]() * ?Hesap görmek, hesap etmekten daha zordur? ![]() * ?Değişmek zordur, ama aynı adam olmak daha zordur? ![]() * ?Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim? ![]() * ?Bazen hayat seni öyle zorlar ki, yolun başında kimdin unutursun? ![]() * ?Eğer biri seni aldatmışsa bu onun suçudur ![]() ![]() * ?Sadakatla başlayan her şey ihanetle biter? ![]() * ?Sevdiğine sadık kalan adam, kendinden vazgeçebilen adamdır? ![]() * ?Sadakat ölüm gibidir, pazarlığı olmaz? ![]() |
![]() |
![]() |
|