Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akın, sunay, sözleri

Sunay Akın Sözleri

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sunay Akın Sözleri

Sunay Akın'ın Sevilen Sözleri
  • ''Sevmek yürek ister'' değil, "Her yürek sevmek ister" Sadece sevdiğine sonuna kadar sahip çıkabilmek, cesaret ister!

Kimse bilsin istemiyorum kalbimin kırıldığını İşte bu yüzden herkesden gizlerim; yüzüm gülerken içimin ağladığını

Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: Acımadı ki !

Aşk; bir bakıma sobaya dokunmak gibidir Bir defa yanarsın, İzi kalır Sonra bir daha dokunmazsın sadece yanına yaklaşırsın

Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben ki; çayı bile iki şekerle içerim, birlikte erisinler diye

Hep denir ya ''ben arkandayım, sırtın yere gelmez'' diye Ben almayayım, yüzüm yere geleceğine, sırtım yere gelsin

Ne kadar gidişine ses etmesemde bir bαşkαsının senin içini ısıtαcαğını bilmek; Benim hep içimi üşütücek

Sigaraya ilk başladığında saklarsın ya hani Taki ailen görene kadar Bende aşka öyle sakladm kendimi, taki seni görene kadar

Tüm gücünle sevme, sevgisinden emin olmadığn kişiyi Ve unutma, Bugün seni terkeden; dün uğrunα ölecekti !

Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti

Bazen başını alıp gidebilecek kadar cesur; Ve bazen kalıp herşeye gözyumacak kadar yürekli olabilmeli insan

Elden düşme sevdalar değil istediğim Yüreğinin sahibi olmalıyım yada hiçbirşeyin Yüreğinin sahibi değilsem
    önemi yok birşeyin

Laf ebeliği yapma sevgili, Çünkü ebe de sensin sobe de

Çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile uzak kalamam gözlerine

Biliyorum yarınlarım dünden farksız Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız

Bazen dünyanın en zor mesleğidir kendi duygularına tercüman olmak!

Kimbilir belki yaralarımızı üflerken öğrendik, ıslık çalmasını

Bir gün diyorum Bir gün gelecek ve uyαnıncα ilk αklımα gelen sen olmαyαcαksın

Yoksul bir çocuk görsem, yağmur altında üşüyen köprü olmak geçer hiç değilse içimden

Sevmek yürek ister değil, Her yürek sevmek ister sadece sevdiğine sonuna kadar sahip çıkabilmek, cesaret ister

‎Hayat işte uykun gelsin diye hayaline giren koyunları, uykun kaçsın diye hayatına giren öküzleri sayarsın

İki pencere αçık kαlıncα cereyαn, İki yürek αçık oluncα Aşk olur; ama sonuç değişmez: İkisininde sonunda üşütürsün

Söylediğin her yalandan sonra "keşke hep çocuk kalsaydım" deme Çünkü sölediğin her yalanda yeterince küçüldün zaten gözümde

Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar

Üzülmüyorum Bir gün diner elbet gönlümdeki derin sızı Hep hayırsız değil ya bu insanlar; bir gün beni de bulur hayırlısı

Sevmek, hayal kurmak kadar kolay Peki ya unutmak; Kurduğun hayallerin gerçekleşmesi kadar zor

İnsan inandığı şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir, diyorlar Sanki inanmaktan daha muhteşem bir hata yapılabilirmiş gibi

Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik Yanımdayken bile sana doyamazken nasıl anlatılır ki sensizlik!

Aşk sakızdan çıkan sözler kadar basit olmaya devam ettikçe, İnsanlarda onu çiğneyip tükürmeye devam edecekler

Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen, Gün gelir en sağlam yerinden kopar Canın yanar, canını yakar

İlk önce konuşmaktan korkarsın sevdiğinle, Sonra ona aşık olmaktan Bunlar neyse de, en son kaybetmekten korkarsın işte

Elinden geleni yaptıktan sonra, sıra ayağından geleni yapmakta: Gitmek gibi mesela

Ne garip şey şu mutluluk! Gitti mi gider, çağırsan gelmez, gelse de kalmaz, kalsa bile yetmez

İtiraf etmeliyim ki "Seninle herşey güzeldi"ama itiraf etmek gerek ki, Sensiz daha da güzel

Belki aradığını bulamamış olabilirsin bende; ama unutma ki, bende bulduğunu bulamayacaksın hiçkimsede

Yokluğunun iki yakasını bir araya getirip, Varlığını ilikler misin ömrüme?

İkimiz de aynı şeyi düşünüyoruz; Ben seni, Sen kendini

Ne yani, Papatyada bir yaprak daha olsaydı beni sevecek miydin?

Bazen unutmak gerekiyormuş, unutulma pahasına Çünkü zaman değilmiş gideni geri getiren, aslında zamanmış var olanı götüren

Eğer aşk nasıl biteceği bilinmeyen yarım yamalak bir cümleyse hayatında; Uzatmaya gerek yok, noktayı koyup bitirmeli aslında

Çocuk değilim artık, büyüdüm Biraz yorgun, biraz kırgınım yine de Yeter artık! Giden yolunu, kalan yerini bilsin sadece

Üzülmüyorum Beni sevmeyeni ben de sevmem O bensizliği göze aldıysa zaten, ben onsuzluktan bir şey kaybetmem

Sevgiyi hakedene değil de muhtaçmış gibi görünene verdiğimiz müddetçe üzülen hep biz olacağız

Ortak yönümüz çoktu bizim, Birbirimiz için yaratılmıştık sanki Aynıydı düşüncelerimiz: Ben seni düşünürdüm, Sen kendini

Hani bir kelebek yakalarsın, bakmak istersin ama elini açsan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek İşte böyle birşey seni sevmek

Tamda unutmuşken gittiğini, artık acıtmıyorken yokluğun, en içten kahkahalarımın arasında "aklıma gelmek zorunda mısın?

Artık Ne Sıradaki Parça Sen Ol, Nede Bana Gel; Bence Sen Biraz Dürüst Ol ve Önce Kendine Gel

Senin küle çevirdiğin kalbe, bir başkası üfleyip yeniden hayat verir

Ne zaman sıkıca tutsam aşkı yüreğimle, annem dürter usulca hadi uyan diye

90 - 60 - 90 'ı herkes bilir, Elbette ki vücut ölçüleri Ama birde 200 - 70 - 60 var, Unutmayın bu da tabut ölçüleri

Dünya böylesine güzel olurmuydu yine, diplomasını çerçeveleyip para kazanma derdine düşseydi DrChe, yüreğini dağlara asmak yerine

Herkes bir üçgenin iç açıları toplamını bilir de, kimse bir insanın iç acıları toplamını bilmez

Dudaklarında gözüm yoktu oysa Kalbini istemiştim bi tek Tek hayalimdi; iki kasin ortasina öpücük kondurup Helalimsin demek

Aramıyorum Ne bebeklik , Ne çocukluk günlerimi , Neden arayayım ? O günlerde sen yoktun ki

Gelir gibi yapıp köşeden 'U' dönüşü yapıyor mutluluk Bir türlü mutlu olamadık bizde, ama hala umutluyuz

Nasıl sevmezsin eşitliği yürürken düşen çoraplarını aynı hizaya getirmek için annen değil miydi önünde diz çöken

Dün bir şarkı çıktı radyoda, yarısına ben eşlik ettim yarısına gözlerim Söylemek çok acıtıyor ama "ben seni çok özledim

Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam, evet yeri gelir susarım; "Ama bir gün öyle bir giderim ki, kaybedeceğim hiçbir şey olmaz!

Göğsünde şakırdayan madalyalarıyla peşinde koştuğu dünyanın en aptal kuşunu bile zor yakalar generalim

Sağır ve dilsiz ki okşarken sevgilisinin tenini elleriyle hem sevişir hem konuşur

Halt etmiş Türkçe öğretmenleri; En uzun fiil beklemek'tir çünkü
  • Bir bavul dolusu cümle var defterimdeyara bandı tutmayacak kadar derin tümcelerim sen yollarına 29 harfle acı döşeyen birine 'yara' değil de 'yar' diyebilir misin?

Alıntı Yaparak Cevapla

Sunay Akın Sözleri

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sunay Akın Sözleri

Beyaz Show mu izliyon
Alıntı Yaparak Cevapla

Sunay Akın Sözleri

Eski 10-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Sunay Akın Sözleri

eFSaNe_KaRTaL´isimli üyeden Alıntı

Beyaz Show mu izliyon

Evdekiler izliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com