Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dokunmaa

Dokunmaa!

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dokunmaa!

Acılarıma dokunma, yapılacaksa ben yaparım Deştim, eşeledim, kanattım Bitti Sen dokunma

Kalbine sır vermeden yaşıyor insanlarKalp de sonradan öğreniyor aslında neyi sevdiğini Neyi? "sevilmeyi ve ilgi görmeyi" bu sadece Bundan ibaret her şey

Şarkılarıma dokunma "why does it allways rain on me?" belki de hep üzerimde kara bir bulutla geziyorum Kİm bilir, göremem ki kendime uzaktan bakmadıkça

Yazılarıma dokunma, şiir de yazarım düz yazı da yazarım, istersem nokta da koymam virgül de Noktalamalarıma da işaretlerime de dokunma

Sabah kalkarım, kahvaltımı ederim tekrar başlarım hayata Sayfalar açarım sayfalar kaparım İstersem hiç kapatmam hep aynı sayfaya bakarım, sayfalarıma dokunma

Gözler sahipsiz dolaşıyorlar ortalıkta kimsenin gözü kimseninkiyle çarpışmıyor, yaralanmıyor, böylelikle pişman da olmuyor, zarar da görmüyor Gözlerini sermiyorlar göz önüne çünkü bakacak gözler bulamıyorlar ortalıkta Yok ki, herkes ya havaya ya yere bakıyor

Yalnız haklarını yememek lazım Sevgi sözcükleri var bir tek, o anda gözlere bakmak şart E zaten sevgi de başlı başına risk değil mi(hele bu iletişim kopukluğunda kesinlikle risk), belki de bu yaratıklar tek gerçek yaralarını severken alıyorlar

Halet-i ruhiyelerine göre telefonlarında arkaplan değiştiriyorlar, tüketiyorlar, tüketiyorlar… sevgili tüketiyorlar, ömür tüketiyorlar Herkesin ömründen zaman çalarak yapıyorlar bu işi, kendilerini tüketiyorlar "tanrım beni baştan yarat" diye televizyon programlarına gidiyorlar Baştan yaratılıp eskisini tüketiyorlar Sonra başlıyor baştan yaratılmışı tüketmeye Diğerlerinden bana ne tabi, ben yalnızlığımı tüketiyorum sadece, yalnızlığıma dokunma

Kalkıyorsam ayağa,söyleyeceklerim var da o sebepten, sana değil, bir tek sana değil, bitmedi kelimelerim, ayağa da kalkarım, yürürüm hatta dünyayı da gezerim, dünyama dokunma

Yoktun, yoksun, yok olacaksın Bir rengin bile yok ve kokun Hırçındım, hırçınım, hırçın olacağım Bir sevgim bile yok ve adım Bulacağım elbet kendimi, kendime ekleyeceğim, yaparım, elbette yaparım Eşyalarını atarım, evi havalandırırım, anıları da uçururum, ne var ki bunda, anılarıma dokunma

Geçmişi siler atarım, bırakırım

Sigarayı da bırakırım, yaparım, bırakırım her şeyi, pamuk iplerini koparırım gezerim, yeni insanlar tanırım, aldırış etmem yağmura ıslanırım,yağmuruma dokunma

Alıntı Yaparak Cevapla

Dokunmaa!

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Dokunmaa!

Yoktun, yoksun, yok olacaksın Bir rengin bile yok ve kokun Hırçındım, hırçınım, hırçın olacağım Bir sevgim bile yok ve adım Bulacağım elbet kendimi, kendime ekleyeceğim, yaparım, elbette yaparım Eşyalarını atarım, evi havalandırırım, anıları da uçururum, ne var ki bunda, anılarıma dokunma

Geçmişi siler atarım, bırakırım

Harikaa ellerine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Dokunmaa!

Eski 10-11-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Dokunmaa!

Başka bi alem başka bi dünyadayım sanki
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com