Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, facebook, güzel, sözler, yeni

Facebook En Yeni Ve En Güzel Sözler. 2011

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Facebook En Yeni Ve En Güzel Sözler. 2011

Büyük konuşmaktan korkmayın başınıza hiç bir şeyin gelmiyceğinden eminim CAPSLOCK tuşuyla ne alakası var hayatın
iyi malzemeler ile hazırlanmış kötü yemeklerde vardır
Eger çok büyük hatalar yaptıysanız sizin için YY yüz yıl olmaktan cıkmış demektir
Sevdiğiniz birinin referansıyla sevdiğiniz biri en sevdiğiniz kişi olur öyle ki onun referansına gerek kalmaz
Titanik filmindeki geminin ismi neydi ?
Bir şeyi anlamayanlara gıcık oluyorum çok salaklar neden söylediklerimi anlamadıklarını , anlamıyorum
Eğer göz yaşınızı tattıysanız tadı tuzludur ; gerçekten tatlı birşey beklemezdim
içimden gelen bi ses gitçeklerini söylüyoda diyebilirdi ama geldikleri gibi giderler diyerek bizi gaza getirdi "Şehit Bin başı tuGAY"
yapmadığına duyulan pişmanlık , yapılana duyulan pişmanlıktan daha kötüdür
Atatürk Köylü Milletin Efendisidir derken farmville vs oynayanları hesaba katmışmı acaba ?
tanrı istediklerinizi elinize versin , aynı tanrı avcunuzu delsin
En kötü karaktere sahip canlı bukalemundur - Mevlana (Not: Olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol)
Tanrı bir ülkeye yardım etmek isterse başına mustafa kemal gibi bir lider getirirde ; aynı tanrı ardından Recebi getirirse karaktersizlik
şirin olucam diye bebek taklidi yapmayın zira korkunç itici oluyorsunuz düşünsenize hangimiz bir bebekle öpüşmek isteriz
normal zeka bana balık ver ;ileri zeka bana balık tutmayı öğret ; üstün zeka s*ker*m balığını
Havlayan köpekten başkası ısırmaz
Kafamda deli sorular kolayca sevemiyorum ; aklimda binlerce kadin sey neydi ya
Tanrıdan hep sizin isteklerinizi yapan davamlı yanınızda olacak sadık BKOOL istediniz malesef bunu BURGERKING yaptı zaten
Kadınlar jeep'i olan adamlara aşık olup, jeep'siz adamlarla dertleşirler
Rihanna gibi Superstar olmakta zor -Merhaba ben Paul -Bende Rihanna -Yemin et bende elmalılı hamdi yazır sanmistim
xD ayni zamanda =D d dir'de bunu abartip serhaD bile derim sonucta x bilinmeyen
Hangi cumlede ekmek teknesi gecse tebessum ederdi,meGer balikciymis geri zekali

Allah bilir Le-cola`yi tersten okuyunca allah var demektir
Gördüğüm en havalı kişiler artizler değil, değnekçiler
Eski çamaşır makinesinin çok azcık daha sessizini yapan Arçeliğin yeni sloganı The silent of the machine teknojojisiyle dontılmış yeni
Gittiğinden beri sahibi başkasıN (N-den ?)= Bu soru aynı zamanda cevap N yi kaldırıp okursan- Gittiğinden beri sahibi başkası
Aklımdaki fikirler uygulayıncaya dek zekice
Her istedigimi yapabilecegim sadece 1 hakkim olsaydi onunla diger butun dilekleriminde olmasini isterdim Bu bi paradox falan degil
İnsanların "ama" kelimesinden önce söylediklerinin hiçbir önemi yoktur ama Olabilirde

Yazar : omgbbqhax

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com