![]() |
Facebook En Yeni Ve En Güzel Sözler. 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Facebook En Yeni Ve En Güzel Sözler. 2011Büyük konuşmaktan korkmayın başınıza hiç bir şeyin gelmiyceğinden eminim ![]() ![]() iyi malzemeler ile hazırlanmış kötü yemeklerde vardır ![]() Eger çok büyük hatalar yaptıysanız sizin için Y ![]() ![]() Sevdiğiniz birinin referansıyla sevdiğiniz biri en sevdiğiniz kişi olur ![]() ![]() Titanik filmindeki geminin ismi neydi ? Bir şeyi anlamayanlara gıcık oluyorum çok salaklar neden söylediklerimi anlamadıklarını , anlamıyorum Eğer göz yaşınızı tattıysanız tadı tuzludur ; gerçekten tatlı birşey beklemezdim ![]() içimden gelen bi ses gitçeklerini söylüyoda diyebilirdi ![]() ![]() ![]() yapmadığına duyulan pişmanlık , yapılana duyulan pişmanlıktan daha kötüdür ![]() Atatürk Köylü Milletin Efendisidir ![]() ![]() tanrı istediklerinizi elinize versin , aynı tanrı avcunuzu delsin ![]() En kötü karaktere sahip canlı bukalemundur ![]() ![]() Tanrı bir ülkeye yardım etmek isterse başına mustafa kemal gibi bir lider getirirde ; aynı tanrı ardından Recebi getirirse karaktersizlik ![]() şirin olucam diye bebek taklidi yapmayın ![]() ![]() ![]() normal zeka bana balık ver ; ![]() ![]() Havlayan köpekten başkası ısırmaz ![]() Kafamda deli sorular kolayca sevemiyorum ; aklimda binlerce kadin sey neydi ya ![]() Tanrıdan hep sizin isteklerinizi yapan davamlı yanınızda olacak sadık BKOOL istediniz malesef bunu BURGERKING yaptı zaten ![]() Kadınlar jeep'i olan adamlara aşık olup, jeep'siz adamlarla dertleşirler ![]() ![]() Rihanna gibi Superstar olmakta zor -Merhaba ben Paul -Bende Rihanna -Yemin et bende elmalılı hamdi yazır sanmistim ![]() xD ayni zamanda =D ![]() ![]() Hangi cumlede ekmek teknesi gecse tebessum ederdi,meGer balikciymis geri zekali ![]() Allah bilir Le-cola`yi tersten okuyunca allah var demektir ![]() Gördüğüm en havalı kişiler artizler değil, değnekçiler ![]() Eski çamaşır makinesinin çok azcık daha sessizini yapan Arçeliğin yeni sloganı ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğinden beri sahibi başkasıN (N-den ?)= Bu soru aynı zamanda cevap N yi kaldırıp okursan- Gittiğinden beri sahibi başkası ![]() Aklımdaki fikirler uygulayıncaya dek zekice ![]() Her istedigimi yapabilecegim sadece 1 hakkim olsaydi onunla diger butun dilekleriminde olmasini isterdim ![]() ![]() İnsanların "ama" kelimesinden önce söylediklerinin hiçbir önemi yoktur ama Olabilirde ![]() Yazar : omgbbqhax ![]() |
![]() |
![]() |
|