![]() |
Polyanna' Nın Mutluluk Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polyanna' Nın Mutluluk SırlarıEvimi bir parti sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsam, bir çok arkadaşım var demektir ![]() ·Faturalarımı ödeyebiliyorsam, bir işim var demektir ![]() ·Pantolonum biraz sıkıyorsa, aç kalmıyorum demektir ![]() ·Gölgem beni izliyorsa, güneş ışığını görüyorum demektir ![]() ·Otobüsten indiğim yerden işyerime yolu uzun buluyorsam, yürüyebiliyorum demektir ![]() ·Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyor ve bu eleştirileri başkalarından da duyuyorsam, konuşma özgürlüğümüz var demektir ![]() ·Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarları ile oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam, duyuyorum demektir ![]() ·Camları silmem, çatıyı onarmam gerekiyorsa bir evim var demektir ![]() ·Dogal gaz faturam yüklü geliyorsa, ısınıyorum demektir ![]() ·Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırlarım varsa, yığınla giyeceğim var demektir ![]() ·Çalar saatim sabahın köründe çalıyorsa, yaşıyorum demektir ![]() ·Akşamları kendimi yorgun hissediyor ve bacaklarım ağrıyorsa , o gün üretici olmuşum demektir ![]() VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAM MUTLUYUM DEMEKTİR |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polyanna' Nın Mutluluk SırlarıŞu anda YESÜLL ün konusuna cevap yazıyorsam hala uyumadım demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polyanna' Nın Mutluluk SırlarıGüzel mutluluk oyunu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |