|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
diyaloglar, filmlerden, kırpıntılar, meggstar, şarkılardan |
![]() |
Şarkılardan Kırpıntılar Ve Filmlerden Diyaloglar- Meggstar- |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarkılardan Kırpıntılar Ve Filmlerden Diyaloglar- Meggstar-Seninle güzel Ankara ![]() Suya yazı yazmak gibi seni sevmek yorgunum,üşüyorum ![]() ![]() ![]() Ah burda olsan çok güzel hala, İstanbul'da sonbahar ![]() ![]() ![]() Yok söylemeden olmaz ben sana aşığım ![]() ![]() ![]() +Size filleri düşünmemenizi söylesem neyi düşünürsünüz? -Filleri?! İstanbul başkasının çocuğu gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen ilk görüşte anlarsın o insan senin kaderindir,bazen bir ömür beklersin gelmez ![]() ![]() ![]() ![]() Doğru ya da yanlış diye birşey yok, sadece popüler fikirler var ![]() ![]() ![]() Doğru ya da yanlış diye birşey yok, sadece popüler fikirler var ![]() ![]() ![]() O mükemmel değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden aşkın başladığı anı bilemeyiz de bittiği zamanı mutlaka biliriz? Eğer yanıtlarım seni korkutuyorsa, o zaman korkutucu sorular sormaktan vazgeçmelisin ![]() ![]() ![]() "Poker masasında ilk yarım saatte yolunacak enayinin kim olduğunu anlayamazsanız, o enayi sizsiniz demektir ![]() DEVAMI GELECEK ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarkılardan Kırpıntılar Ve Filmlerden Diyaloglar- Meggstar-Harika alıntılar olmuş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarkılardan Kırpıntılar Ve Filmlerden Diyaloglar- Meggstar-Teşekür ederim biraz atıştırayım devamı gelecek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarkılardan Kırpıntılar Ve Filmlerden Diyaloglar- Meggstar-Evet güzel olmuş emeğine sağlık canım ![]() Devamını bekliyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarkılardan Kırpıntılar Ve Filmlerden Diyaloglar- Meggstar-Güzeldi bekliyorum bende devamını eline saglık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarkılardan Kırpıntılar Ve Filmlerden Diyaloglar- Meggstar-Aşığım ben sana Herşeye varım n'olur anla Eridim bittim mahvoldum Artık dayanmaya yoruldum Kafaya taktım seni ben Ya benim olcaksın ya benim Eridim bittim mahvoldum Artık dayanmaya yoruldum Aradım seni bu şehirde Hadi kork düştüm peşine Bulursam seni bir yerde Na na na na nannan na ![]() ![]() ![]() Everybody all for one, A real summer has just begun! Let's rock and roll and just let go, feel the rhythm of the drums We're gonna have fun in the sun Now that all the hard work, work is done! Everybody, one for all and all for one! All for one, one! I gotta say what's in my mind Something about us doesn't seem right these days life keeps getting in the way Whenever we try, somehow the plan is always rearranged It's so hard to say But I've gotta do what's best for me You'll be ok ![]() ![]() I've go to move on and be who I am I just don't belong here I hope you understand We might find our place in this world someday But at least for now I gotta go my own away Don't wanna leave it all behind But I get my hopes up and I watch them fall everytime Another colour turns to grey and it's just too hard to watch it all slowly fade away I'm leaving today 'cause I've gotta do what's best for me you'll be ok ![]() ![]() I've got to move on and be who I am I just don't belong here I hope you understand We might find our place in this world someday But at least for now I gotta go my own away Sonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman ![]() ![]() ![]() Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan ![]() ![]() ![]() Çok zor bazen Avaz avaz susmak! Saklanmak kendine Kendinden vazgeçmişken Çok zor bazen 'Belkiler' biriktirmek Ve sana tutunmak Hem de sana rağmen Üşürsen söyle hemen İçimin camları kapansın Bıraktım öyle kalsın Bizim gibi darmadağın Kara duman çıktı raydan Asılıdır eleğim Ben acıyı sende tattım Yarımcadır yüreğim Yağmurlarım yağmaz oldu düşlerim kurudu Çatladı topraklarım ekinim soldu Dipteyim Sondayım Depresyondayım Yalvarırım gel de kurtar Beni tanımla cümleler içinde kullan Yepyeni anlamlara sal romantik komedi filminde degiliz anladim nihayet bir savas sahnesi bu ister cesaret sevismek olmuyorsa savasiriz elbet gulum gullerin savasinda gozyasi degil çozum guldugumu hic bakma sen içimden agliyorum bir savas su yarattigim cok tebrik ediyorum boyle iliski olmaz gozyasi kacinilmaz merak etme sevgilim amazonlar asla aglamaz kalbini geri verdi bir daha isim olmaz merak etme sevgilim amazonlar asla aglamaz ![]() Yağmurlu bir gündü Tıpkı bugün gibi Kaybetmiştim seni Taştı gözyaşım Karıştı yağmura ![]() Bensizdin yıllarca Sen neyi aradın Sevgiyi buldun mu Yabancı kollarda Mutlu oldun mu ![]() Şimdilik Bu Kadar Devamı Gelecek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarkılardan Kırpıntılar Ve Filmlerden Diyaloglar- Meggstar-Emeğine sağlık çok beğendim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarkılardan Kırpıntılar Ve Filmlerden Diyaloglar- Meggstar-teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şarkılardan Kırpıntılar Ve Filmlerden Diyaloglar- Meggstar-Yazıyı beğenecektim teşekkürü beğenmişim Neyse ikisinide beğenmiş oldum |
![]() |
![]() |
|