![]() |
Pek Duyulmamış Aşk Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pek Duyulmamış Aşk Sözleri>>> Sen güneşsin,diğerleri yıldızlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >>> Sevgi parçalanıyor yalnızlığın kucağında,umutlar eziliyor hasretin ayakları altında;bir yudum seni görüyorum boş bardağımda ![]() ![]() ![]() >>> Sevgi olayların gelişmesi sonucu ortaya çıkar,aşk ise altında tesadüflerin imzası bulunan m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >>> Sevgiye giden bir çok yol vardır;sen dikkatlice birini seç ve umut etki bu yol en karmaşığı olsun;yani aşk olsun ![]() ![]() ![]() >>> Seni aşka götüren bir araç yoktur;bir gün tesadüfen hiç beklemediğin bir anda biri gelir ve seni kalbinde taşır götürür ![]() ![]() ![]() >>> Hayat pürüzlerle ve çukurlarla dolu bir yoldur;sen pürüzlere takılıp düşersen çukurlara düşme fırsatını bulmazsın ![]() ![]() ![]() >>> Sen kendini bilmezsen başkalarının tanıdığı sen,SEN değilsindir!!! >>> Bugünü yaşarken yarınıda düşünürsen;bugünü istediğin gibi yaşayamazsın ![]() ![]() ![]() >>> Gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() >>> Aşkın seni bulmasını beklemek,karanlıktan aydınlığa çıkmayı beklemek kadar ıstırap vericidir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pek Duyulmamış Aşk Sözleri>> Sen kendini bilmezsen başkalarının tanıdığı sen,SEN değilsindir!!! Güzel sözler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pek Duyulmamış Aşk Sözleriyesmm*´isimli üyeden Alıntı >>> Sen güneşsin,diğerleri yıldızlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok güzeller, teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pek Duyulmamış Aşk Sözleri>>> Bugünü yaşarken yarınıda düşünürsen;bugünü istediğin gibi yaşayamazsın ![]() ![]() ![]() Kim demiş |
![]() |
![]() |
|