İbrahim Tenekeci Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tenekeci SözleriAdına yoksulluk dediğimiz şey, yokluktan değil; çokluktan kaynaklanır Hakkına razı olmayanların çokluğundan![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tenekeci SözleriYaşıyorum, beni meşgul etmeyin Bu bir cümledir Fakat isterse dize de olabilir, özlü sözde İnsanda böyledir Ne isterse olabilir Hatta insan bile olabilir
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tenekeci SözleriDüşüyor içime dipsiz bir kova Yaşamak ne zor kalbi olana
|
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tenekeci SözleriKendimi de koysam ayağımın altına yine de yetişemiyorum ey aşk, omzunun hizasına ![]() çünkü bende birikiyor her şeyin tortusu ve ayağını kaldırıyor dünya, konuşurken benimle ![]() budanan oğullar gibiyim sessiz ve narin nereye konsam geri sayım başlıyor kurcalıyor beni bir çırağın elleri ah, unufak olsam ve desemki ağzın tat görmesin hayat kandırdın beni… |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tenekeci SözleriYasin suresinin elli sekizinci ayetinde, “Onlara merhametli Rabbin söylediği selam vardır” ![]() ![]() buyruluyor![]() Ben, işte o selamın peşindeyim
|
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tenekeci Sözleri![]() ![]() dünya küçük demişlerdi, nerdesin![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tenekeci SözleriAllah'a bizleri ölümle tedavi ettiği için şükretmeliyiz Yoksa hepimiz hırs kanseri olurduk
|
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tenekeci SözleriEvet, değişen fazla bir şey yok Üzülmek, hâlâ hepimizin baba mesleği !
|
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tenekeci SözleriKendine gel' diyorsun Sana gelsem olmaz mı?
|
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İbrahim Tenekeci SözleriSu dökme arkamdan, ayrılık yeşermesin
|
|