Yesimciwciw Imza Klasiği |
07-28-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Yesimciwciw Imza KlasiğiBir kaRanLık geLiyor yokLuĞunun ardından ne zaMan güneş batsa bu son gecemdiyoRum vazgeç yaLan dünyanın köhne saLTanaTındanyetiştir keder bunCa eLem diyoRumbu ne bitmez ayrıLık bu ne biTmez özLem diyorm GeL ßaK Bir eLimde göKyüzü vaR haLa ÖteKinde kayıp giden yıLdızLar KorkuLarda ßenim umutLaRda *Beni ßıRaKma* Sorma Soru sorma artık boş yere Kalbim senin oldu çoktan Yorgun atmaktan Korkma *Bu oyunda kazanan olmadı Kirlenen ve Temiz kalan var KUMARDA HAYAT galip yine *arTık kıSa cümLeLer kuruy0rum sevDikLerim sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu gibi yoLa çıkTım yarınLara(!) * нani вikere DüşmüşTüm ya parçaLanmışTı yüreğim * нani Sen TopLamışTın ya peki ŞimDi nerDesin (?) Beraber Yürüyelim Yağmurun Islattığı Zifiri Karanlık o SokakLarda Beni Hiç Bırakma Korkularla ve Yalnızlıkla dolu bu Pembe hayal dünyasında << Belki Kurduğumuz HayaLLer Biter Diye DüşLerde Bir Sen Biriktirdim Yüreğime ! >> ßir dokunuşunLa ßin Kenti yıkacaK qüç verirdin bana Ama İnandıraMadım seni Sen sorguLarken ßeni kafanda ßen gözLerinin içine bakıyordum kuşkuyLa ßir tek sözün ßağLardı ßeni sana Oysa sen hep susmanın Koynunda Vakit doldu şimdi… prenses-kül kedisi heybetli araba-balkabağı oluverdi… Her şey kndine döndü bir anda… oyun bitti sadece camdan bir ayakkabı kaldı sana