Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyük, olabilir, problem

Bundan Büyük Problem Ne Olabilir Ki?

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bundan Büyük Problem Ne Olabilir Ki?

Kadın kocasına dönüp gülümseyerek bir öpücük kondurmuş:

Kadın: - Kocacığım, beni çok sevdiğini biliyorum, her yere benim resimlerimi koymuşsun, çalışma masana, cüzdanına, ofisteki odana

Kocası bir açıklama yapma gereği duymuş:

Adam: - Karıcığım işte senin o resimlerin, benim en büyük problemleri çözmemde en büyük yardımcı da ondan

Kadın biraz daha şımarmış:

Kadın: - Yani senin hayatında varlığım ile bir kat daha değerliyim

Kocası hafif bir gülümseme ile durumu iyice açıklamış

Adam: - Ondan değil karıcığım, ne zaman çözülmesi çok zor bir problemle karşılaşsam, senin resimlerine bakıp:", bundan büyük problem ne olabilir ki?" deyip problemi şak diye çözüveriyorum

Neneme bak sen hele))

80 yaşındaki dede eşine gençliğimizde ki flört zamanlarımızı hatırlıyormusun demiş Nene de evet çok özledim diyince dede yarın ilk buluştuğumuz yerde buluşup sevgiliyken yaptığımız şeyleri yapalım demiş Dede süslenmmiş püslenmiş buluşma yerinde saatlerce beklemiş ama bakmış nene yok Eve gelince bi bakmış nene ağlıyor ne oldu demiş Nene de ne olucak aşkım annem yollamadı demiş

imam kıza laf atarsa

Genç imamlar aralarından birine 'sen hiç bir kıza laf atamazsın' derler O da 'hayır atarım der' O zaman otobüs durağına gidelim' derler Durakta genç bir kız otobüs beklemektedir Genç imam kıza yaklaşarak Şşşt kız sen SUBHANEKEYİ BİLİYON MU

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com