![]() |
Korkulur Bu Kadından |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkulur Bu KadındanKadinin biri bir gun golf oynarken topu ormana kacmis ![]() Topunu aramaya koyulmus ve tuzaga yakalanmis bir kurbaga gormus ![]() Kurbaga ona "Beni bu tuzaktan kurtarirsan, Sana uc dilek hakki taniyacagim," demis ![]() Kadin onu kurtarmis, kurbaga da "Tesekkur ederim ama sana dileklerinle ilgili bir kosulu soylemeyi unuttum ![]() kocan 10 kat iyisine ya da fazlasina sahip olacak," demis ![]() Kadin "Tamam," demis ![]() Olarak dunyanin en guzel kadini olmak istemis ![]() Kurbaga onu uyarmis: "Bu dilek, senin kocani da dunyanin en yakisIkli adami yapacak ve kadinlar onun basina ususecek ![]() Kadin: "Bu onemli degil Cunku ben en guzel kadin olacagim, onun gozu benden baskasini gormeyecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ikinci dilek olarak dunyadaki en zengin kadin olmak istemis ![]() Kurbaga onu uyarmis: "Bu kocani dunyadaki en zengin adam yapacak, senden de on kat daha zengin olacak ![]() Kadin: "Bu da onemli degil cunku benim olan onun, onun olan da benimdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurbaga ucuncu dilegini sordugunda kadin "Hafif bir kalp krizi gecirmek istiyorum," demis ![]() ![]() ![]() Bu oykuden cikarilacak ders: Kadinlar akillidir ![]() Onlarla ugrasmayin! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|