Maliyeci :D |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Maliyeci :DBir gün ormana bir maliyeci gider ve ormanda bütün hayvanlarda panik başlar Leylek hanımını çocuğunu alarak hemen ormandan kaçmaya başlar![]() bunu gören kaplumbağa: - Hayırdır leylek kardeş nereye kaçıyorsun böyle diye sorar Leylek:![]() ![]() - Ormana maliyeci geldi ondan kaçıyorum![]() der Kablumbağa:- İyide seninle ne alakası var maliyecinin der![]() ![]() ![]() ![]() Leylek: - Olurmu kablumbağa kardeş bende yazlık hanımda yazlık![]() çocukta yazlık ben kaçmayımda kim kaçsın der![]() Bunu duyan kaplumbağa kan ter içinde çocuğunu ve hanımını alarak ormandan kaçmaya başlar Bunugören maymun: - Nere kaçıyorsun kablumbağa kardeş der Kablumbağa:- Ormana maliyeci geldi ondan kaçıyorum der Maymun:- İyide kablumbağa kardeş maliyeci ile senin senin işin olur diye sorar![]() Kaplumbağa: - Olurmu maymun kardeş bende ev hanımda ev çocukta evben kaçmayımda kim kaçsın diye cevap verir![]() Bunu duyan maymun çocukları ve hanımı alarak herkesten daha hızlı kaçmaya başlar bunugören diğer hayvanlar sorarlar: - Hayırdır nereye kaçıyorsun maymun kardeş Maymun:- Ormana maliyeci geldi ondan kaçıyorum der Diğerhayvanlar: - İyide senin maliyeciyle ne işin olur diye sorarlar![]() Maymun durur düşünür: - Sahi yav ben niye kaçıyorumki benim k*çım açık![]() hanımın k*çı açık çocuğun k*çı açık
|
|
|
|