![]() |
Türkün Gücü Ve Devamı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkün Gücü Ve DevamıTürkün Gücü TEMEL ALMAN VE FRANSIZ BİR İŞ GEZİSİ İÇİN UÇAKLA SEYEHAT EDİYORMUŞ ![]() UÇAK ARIZLANIP YAM YAM LARIN OLDUĞU BİR ADAYA DÜŞMÜŞ ![]() ![]() YAMYAMLARIN ŞEFİ GELMİŞ YEMEK İÇİN HAZIRLAYIN DEMİŞ ![]() İSTEDİĞİNİZ YAPARIZ DEMİŞLER ![]() ![]() SİZİ Bİ MAYMUNLA 1 YIL BOYUNCA BİR KAFESTE TUTUCAZ EN ÇOK YAVRU YAPANI SERBEST BIRAKICAZ DEMİŞ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FIRANSIZI AÇMIŞLAR ADAM BİTKİN Bİ HALDE 5 YAWRU ÇIKMIŞ KAFESTEN, ALMANA GELMİŞ SIRA KAFESİ AÇTIKLARINDA ADAM ÖLME DERECESİNE GELMİŞ KAFESTEN 7 YAWRU ÇIKMIŞ ![]() YAM YAM ŞEF DEMİŞ Kİ; BU TÜRKLER BAYA GÜÇLÜDÜR BUNDAN EN AZ 15 YAWRU FELEN ÇIKAR DEMİŞ ![]() KAFESİ AÇMIŞLAR MAYMUN BİTKİN Bİ HALDE KAFESTEN 1 YAWRU ÇIKMIŞ ![]() SENİN DAHA GÜÇLÜ OLMAN LAZIM YOKSA SEN TÜRK DEĞİLMİSİN FELEN DEMİŞLER ![]() ERKEK MAYMUNU VERMİŞSİZİN BIRAKINDA OLSUN OKADAR ![]() ![]() ![]() ![]() ______________________ DİĞER FIKRALAR ![]() ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ Benzin ![]() Temel arabayla giderken bakmış benzini bitiyor ![]() ![]() "-Ya sen ne yapıyorsun, bu yaptığın normal mi?" ![]() Temel "yooo Süper ![]() ![]() ___________________________________ Temel idris ve dursun gemiyle seyahat ederken gemileri batmış ve bunlar zorla sal’a benzeyen geniş bir tahta parçasına tutunmuşlar ![]() ![]() ![]() Dursun: canım çok sıkılıyor oyun oynayalım mı? Temel: tamam oynayalım da ne oynayacaz İdris: ben bir kere TV de bir oyun izlemiştim çok güzeldi adı golf Temel: nasıl oynanıyor ki bu oyun? İdris: çok kolay ama bize top, sopa ve bir delik lazım, demiş Dursun: ben sopa olurum ![]() ![]() İdris: bende top olayım o zaman Temel: ben oynamıyorum, demiş… (anlayan anladı) ![]() ___________________________________ TEMEL DENEY YAPINCA Cenevre Tarim Konferansi'nda katilimcilarin her biri yaptiklari calismalari ve sonucta gerceklestirdiklerini verim artisini anlatiyormus ![]() Kuru fasülyeye gül asiladuk, demis ![]() Yellenince gül kokaY ![]() ![]() ![]() ____________________________________ Beni Denize Gömün ![]() bir gün dursun kasabaya gelmiş bakmış herkes aglıyor sormuş neden hepiniz aglıyosunuz diye muhtar temelin vasiyeti yüzünden demiş dursunda; temelin vasiyeti neydi demiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|