![]() |
Kadeş Savası :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadeş Savası :)Tarih dersinde öğretmen birini tahtaya kaldırmış ve sormuş: -Oğlum Kadeş Savaşını kim yaptı? Çocuk hemen yanıtlamış: -Hocam vallahi billahi ben yapmadım ![]() Hoca sinirinden çıldıracak ![]() -Hoca hanım bu öğrenciler beni çıldırtacak; Kadeş Savaşını kim yaptı diye soruyorum, vallahi billahi ben yapmadım diye yanıt veriyorlar, çıldıracağım ![]() ![]() ![]() -Hocam üzülmeyin çocuktur bunlar hem yaparlar hem de yapmadım derler ![]() ![]() ![]() ![]() -Müdür Bey bu nasıl bir okul, ne öğrencisinde hayır var, ne de öğretmeninde; öğrenciye Kadeş Savaşını kim yaptı diye soruyorum, ben yapmadım diyor, öğretmene durumu anlatıyorum, bunlar çocuktur hem yaparlar hem de yapmadım derler diyor, kafayı yiyeceğim ![]() Müdür Bey: Siz hiç kendinizi üzmeyin Hocam, bunda merak edilecek birşey yok, şimdi Bakanlığa bir yazı yazar ve Kadeş Savaşını kimin yaptığını sorarız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir hafta sonra Bakanlıktan bir yazı: Bu yıl ödenek olmadığı için Kadeş Savaşı yapılamayacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|