|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksine, erkekler, gece, ilk, korkusu, sanıldığının, yaşar |
![]() |
Sanıldığının Aksine Erkekler De İlk Gece Korkusu Yaşar. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sanıldığının Aksine Erkekler De İlk Gece Korkusu Yaşar.İlk geceden erkeklerde korkuyor Sanıldığının aksine erkekler de ilk gece korkusu yaşar ![]() Düğün mevsiminde cinsel sorunlara dikkat! Sanıldığının aksine erkekler de ilk gece korkusu yaşar ![]() ![]() ![]() ![]() Yaz aylarının düğün mevsimi olarak bilindiğini söyleyen Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) Genel Başkanı Dr ![]() ![]() ![]() ![]() İlk gece korkusunun sadece kadına özgü bir durum olmadığını da belirten Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel İlişkiye Girememe Hastalığı! Özellikle çiftlerde Cinsel İlişkiye Girememe (CİG) hastalığının ilk gece ortaya çıktığını söyleyen CİSED Başkan Yardımcısı Psk ![]() ![]() ![]() ![]() Ülkemizde eskiden sağdıçlık kurumumun olduğunu ve sağdıçların evlenmeden önce çiftlere ilk gece ilgili bilgi verdiklerini söyleyen Psk ![]() "Teknoloji açısından gelişmemize rağmen cinsel konularda geriye gidiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel Eğitim Şart Cinsel sorunların önlenmesinde ve çözümünde cinsel bilgi ve eğitim çok önemli olduğunu belirten CİSED Genel Sekreteri Psk ![]() ![]() "CİSED olarak evlenmek üzere olan çiftlere cinsel eğitim ve danışmanlık hizmetinin verilmesi gerektiğini düşünüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|