Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, faciasi

Aile Faciasi

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aile Faciasi

AİLE FACİASI

Genç adam sevgilisiyle birlikte kosa kosa eve gelmis:

-"Anneeee, babaaaaIste karsinizda dünyanin en güzel kizi ve biz evleniyoruz!!!" demis

Annesiyle babasi çok heyecanlanmislar Hep birlikte yemek yenmis, derken babasi genç adami bir kenara çekmis, ve demis ki :

-"Bak oglumAnnenle ben 30 yildir evliyiz, o harika bir es ve harika bir annedir ama yatakta hiç bir zaman beni yeterince mutlu edemedi Benim de baska kadinlarla birlikte olmaktan baska çarem yoktu Bu yüzden, ne yazik ki gerçegi bilmelisin Bu kizi taniyorum, annesini de

Oglum bu kiz senin kardesin"

Genç adam çok sasirmis çok da üzülmüs, ama tabii yapacak bir sey yok ve kizla ayrilmislar Bir kaç ay sonra genç adam yine kizlarla görüsmeye baslamis, derken bir sene sonra yine yaninda güzel bir kizla eve gelmis ve:

-" Anneeee, babaaaaaa iste sonunda hayatimin kadinini buldumVe evlenme teklifimi kabul etti!!" demisYine hep birlikte kahveler

içilmis,konusmalar tanismalar derken babasi yine genç adami bir kenara çekmis ve :

-"Oglum bunu söylemekten nefret ediyorum ama ben bu kizi da tanidim, onun annesiyle yillar önce beraber olmustum ve o da senin kardesin" demisGenç adam artik iyice yikilmis ve olanlari annesine anlatmaya karar vermis :

-"Anne Iki kez sevgililerimi sizinle tanistirmaya eve getirdim,ve babam ikisinin de anneleriyle zamaninda isi pisirmis Iki kizin da benim kardesim oldugunu söyledi Bilmen gerektigini düsündüm"

Annesi gülmüs:

-"Oglum sen onun sözlerini kafana takma, o senin gerçek baban degil"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com