![]() |
Erkek Adamın Pc Kullanışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek Adamın Pc KullanışıSilmek istediği bir dosyayı shift+del kombinasyonu ile siler, geri dönüşüm kutusu kullanmaz, tükürdüğünü yalamaz ![]() Windows gezgini kullanmaz, aradığı dosyayı anında bulur ![]() Ip'sini gizlemez ![]() Windows xpde bir hata olduğunda hata raporu göndermez, ispiyonculuk yapmaz, hoşgörülüdür ![]() Ms office yardımcısını da diğer yazılımların yardım menülerini kullanmaz ![]() Bilgisayarcı kültürüne saygı gösterir ![]() ![]() Imac gibi renkli, cicili bicili bilgisayar kullanmaz ![]() Görev zamanlayıcı kullanmaz, kafasına estiğinde defrag yapar ![]() İnternette sörf yapmaz, olsa olsa tavla oynar ![]() Antivirüsle, spyware ile uğraşmaz ![]() ![]() Multimedya klavye kullanmaz ![]() Laptopun dokunmatik faresini kullanmaz, normal fare takar ![]() Işıklı-janjanlı kasa kullanmaz ![]() Ekran koruyucu kullanmaz ![]() Overclock yapamıyorum diye ağlamaz Sistemi eski de olsa onu hor görmez, sahip çıkar ![]() "bilmiyordum yanlış yaptım pc bozuldu" demez ![]() ![]() Markalı pc almaz, kendi pc'sini kendi toplar ![]() Amd 3000+'ı 2 ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ayarlarını kurcalamaktan kaçınmaz ![]() ![]() Sınır tanımaz! adsl limiti 3gb ise 2 ![]() ![]() Hızlı yazayım derken yaptığı yazım yanlışlarını silmekle uğraşmaz, hemen enter'a basıp gönderir ![]() Sabit diskden, fandan, cpu'dan çıkan seslerle huzur bulur ![]() Fedakar olur, yaz sıcağında kendisi boncuk boncuk terlese bile vantilatörü kasadan içeri doğru tutar ![]() Mouse kullanmaz, klavyedeki hünerlerini her yerde gösterir ![]() Xp'sini windows klasik temasıyla kullanır ![]() ![]() Dial-up'ında "save password" demez, tüm şifrelerini hatırlar hepsi de farklıdır ![]() My ***tures veya my music klasörlerini kullanmaz, aksine siler ![]() Usb'den kahve ısıtıcı kullanır ![]() ![]() ![]() Boş usb yuvası bırakmaz hepsini doldurur ![]() Gecenin bi vakti bile olsa bilgisayar başında atletle şortla oturmaz ![]() İşlem yapıyor ikonu olarak kum saati yoktur ![]() ![]() Yazılımların lıte sürümlerini kullanmaz ![]() Ctrl+alt+delete ile uğraşmaz direkt reset atar ![]() Sevdiği kızın adını ağaca değil, monitöre kazır ![]() Ayna önünde değil, web cam yardımıyla monitör önünde tıraş olur ![]() 128 mb usb bellek taşımaz, babalar gibi 80 gb sabit disk taşır ![]() Quickformat atmaz ![]() Yamasını kendi yapar, internette yama aramaz ![]() Bulduğu windows açıklarını kendi kapatır ![]() Sistemini power tuşuyla değil anakartın üzerinden kısa devre yaptırarak açar ![]() Disket sürücüsünden vazgeçmez ![]() Evinde evcil hayvan yerine virüs besler ![]() Pencereleri ve bilgisayarı fareyle kapatmaz, alt+f4 kullanır ![]() Renkli, cicili bicili windows media player arayüzü yerine, siyah arayüzlü winamp kullanır ![]() Uzaktan yardım kullanmaz, hatalı bilgisayar nerdeyse oraya gider ![]() Beta program kullanmaz ![]() Optik sürücüyü asla tuşuyla kapatmaz, eliyle iter ![]() Ie'nin verdiği hatalara sinir olmaz onu bağrına basar yine kullanır ![]() Klavye bozulduğunda çöpe atmaz oturur can yoldaşını tamir eder ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|