|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlıyor, erkeklerin, kadınlar, söylediklerini |
![]() |
Erkeklerin Söylediklerini Kadınlar Nasıl Anlıyor? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Söylediklerini Kadınlar Nasıl Anlıyor?Söylediğin şeyi duydum hayatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Randevu Erkek: “Harika vakit geçirdim ![]() Kadın ne düşünür: Benden kurtulmaya çalışıyor Kadın: “Evet ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek ne düşünür: Bu hiç istekli bir tavır değil ![]() Öneri: Erkekler hakkında ön yargılı ve çabuk karar veren biri olmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aileyle tanışma Kadın: “Sen ve baban çok eğlencelisiniz ![]() (Demek istediği: Ben eğlenceli olmasam da ![]() ![]() Erkek: “Evet ![]() ![]() Kadın: “Hmmm ![]() ![]() Erkeğin duymak istediği: Ailenden hoşlanmadım ![]() Öneri: Bu erkeğin ailesiyle tanışan genç bir kız örneği kla****** ![]() ![]() ![]() ![]() Duygusal İlgisizlik Erkek: (TV'de film izlerken) “İyi misin?” (Demek istediği: Niçin ağlıyorsun?) Kadın: “İyiyim ![]() Erkeğin ne düşündüğü: Bu filmin yaşamında hatırlattığı şey nedir? Bana kendimi acemi hissettirdi ![]() ![]() Erkek: Boşver ![]() Öneri: Erkek burada kız arkadaşını üzdüğünü anlamazsa korkunç şeyler olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duygusal İhanet Erkek: “Hiçbir şey yapmadım ![]() ![]() Kadının anladığı: Bu kadının duygusal desteğiyim ![]() ![]() ![]() Kadın: “Bu birlikte uyumanızdan daha kötü ![]() Erkek: “Gülünç olma!” Öneri: Kadınlar için duygusal ihanet fiziksel ihanetten daha kötüdür ancak erkekler için ise tam tersi fiziksel ihanet daha kötüdür ![]() ![]() ![]() Birlikte Yaşama Kadın: “Birlikte yaşamamız konusunda her ayrıntıyı düşündün mü?” Kadının demek istediği: Buna gereken önemi neden vermiyorsun? Küçümsediğin nedir? Erkek: “Neden sakinleşmiyorsun? Ne olacaksa olacak ![]() ![]() ![]() Erkeğin duyduğu: Dırdır ![]() ![]() ![]() ![]() Öneri: Kadınlar için birlikte yaşamak her şeyi kazandıkları ![]() ![]() ![]() ![]() Evlilik Erkek: “Seninle nikah masasına doğru yürümek için bir gün daha bekleyemeyebilirim” Erkeğin demek istediği : Sana aşığım ![]() Kadının anladığı: Evlendiğimiz zaman ilişkimizde gerçek bağlılık olacak ![]() ![]() Kadının düşündükleri: Ben de sana aşığım ancak evlenmeyle ilgilenmediğimi söylemiştim ![]() Öneri : Kişi evlilikle ilgili konuşatuğunda partnerinin mutlu ya da mutsuz olduğunu anlayabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aile Erkek: “Merhaba hayatım ![]() ![]() ![]() Erkeğin ne düşündüğü: Tanrım ![]() ![]() Kadının ne düşündüğü: Oh ne rahat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın: “Harika ![]() Öneri: Çocuklarınızın ve ailenizin hayatınızdaki yerini gözden geçirrerek eşiniz ve aileniz öncelikleriniz araında yer almalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
|