Bir Erkeğin Günlüğünden... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Erkeğin Günlüğünden...14 yaşımdayken, bir gün bir sevgilim olmasını umuyordum ![]() ![]() 16 yaşıma geldiğimde bir sevgilim oldu ![]() ![]() ama ilişkimizde heyecan yoktu![]() ![]() Ben de heyecan verici bir sevgili bulmak için onu terk ettim Üniversitede oldukça heyecan verici bir kızla tanıştım ![]() Ama o da çok duygusaldı![]() ![]() Durmadan ağlıyor ve onu bırakırsam kendini öldürmekle tehdit ediyordu![]() ![]() Ben de daha kendi halinde bir kız bulmak için onu terkettim![]() ![]() ![]() 25 yaşındayken, kendi halinde sıradan bir kızla çıkmaya başladım ![]() ![]() Ama çok sıkıcıydı![]() ![]() Beni heyecanlandırıp şaşırtmıyordu,kendi de hiçbir şeyden heyecanlanmıyordu![]() ![]() Ben de daha maceracı bir kız bulmak için onu terkettim![]() ![]() 28 yaşıma gelince daha maceracı bir kız buldum ![]() ![]() Ama onunla da yürümedi![]() ![]() Oradan oraya saldırıyor ne istediğini bilmiyordu Evet,herşeyi denemek isteyen biri iyi sayılabilir ama insanın bazen, gideceği yönü de bilmesi lazım![]() ![]() Ve ben de,hayattan ne istediğini bilen bir kız bulmak için onu terkettim![]() ![]() 31 yaşında, ne istediğini bilen ve ayakları yere basan bir kızla evlendim ![]() ![]() Evet kesinlikle ne istediğini biliyordu,boşandığımızda bütün mal varlığımı istedi ve aldı![]() ![]() Şimdi 40 yaşındayım ve tek istediğim ![]() ![]() Güzel bir esmer Aslında 2 de olabilir ![]() ![]()
|
|
|
|