Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alıntı, ansiklopedi, den, kız, tavlamanın, yolları

Kız Tavlamanın Yolları Ansiklopedi Den Alıntı

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kız Tavlamanın Yolları Ansiklopedi Den Alıntı

KIZ TAVLAMA YOLLARI

Kızı tavlamanız için hayati önem taşıyan bir başka konu varKıza sürekli "senin beynini okuyorum" tribi yapacağınıza göre kız hakkında maximum bilgiye sahip olmanız lazımMesela gidip bi şekilde kızın doğum gününü öğrenin Bunu yapmanın en kolay yolu başka ve samimi olmadığınız bi arkadaşınıza sordurmaktırBi şekilde kızın doğum gününü öğrendikten sora hangi burç olduğunu kesin olarak öğrenin ve başka bir zaman kız bi şey yaptığı zaman "Zaten bu senin burcunun en belirgin özelliği "diye başlayınHangi durumda bunu kullanacağınız önemli değilAstrolojinin en güzel tarafı tamamen uydurma üzerine kurulu bir bilim olmasıKız "Hayır,bu benim burcumun özelliği falan değil" derse(ki demez ama hani derse diye yazıyorum) "Ben Amerikanın en büyük astroloğu Bilmem kim'in ktabında böyle okumuştumAma yine de gider başka kaynaklardan da araştırırım" dersiniz olur biterUydurmakta sınır tanımayan bizler için hiçte zor bir şey değilZaten kızın bundan önce soracağı "Sen benim burcumu nerden biliyosun ki?" 10 puanlık uzman sorusuna vereceğiniz "Uzun süre astrolojiyle uğraştım ve insanların haraketlerini gözlemleyerek hangi burca dahil olduklarını anlayabiliyorum" cevabı az önce sorması muhtemel olan soruyu zaten eleréAma kız bu sefer de "Peki doğum günüm ne?" gibi az önceki olağan üstü zihin okuma(!) gösterisini yapan size küfür içerikli bir soru soracaktırSakın nasıl olsa gerçek tarihi biliyorsunuz diye direk tarihi sölemeyin,bu yeterince etkili olmazBunun yerine mesela kız 22 ekim doğumluysa "kesin birşey söylemem için doğum yerini bilmem lazım ,ama sanırım 19 ile 23 Ekim arası bir tarih çünkü Mars her yıl bu tarihlerde Akrep burcunu etkisine alarak astrofizyolojik semptomların gelişmesine neden olur buda sana aşırı duygusallık olarak geri döner" diyin Bir taşla kuş katliamı yaptınızBu konuşma sayesinde hem kıza inanılmaz derecede astrofizik bildiğinizi,hem onunla aşırı derecede ilgilendiğinizi hem de onun aşırı duygusallığının(Unutmayın bütün kızlar kendini aşırı duygusal sanar)kaynağını kanıtlamış oldunuzKızın gözünde artık ilahsınızKız sizin az önceki gösteriyi nasıl yaptığınızı çözemeden(Ki asla çözemez) siz hemen "Bana doğum yerini söylersen sana ayrıntılı bir yıldız haritası çıkarabilirim" diyinKız hemen atlayıp doğum yerini söyleyecektir Sizde hemen bir kalem kağıt çıkarın ve kağıdın üzerine anlamsız şekiller daireler falan çizinSonra uzun uzun düşünüyormuş gibi yapmak suretiyle kağıda bakınKağıdı ters çevirin ,düz çevirin,bi kaç bişey daha çizinVe sonra kıza dönüp "22 Ekimde doğmuşsunYükselen burcun Aslan strenekopotolojik gelişimin inanılmazİnsanlar seni mutlu sanıyorlar ama çok büyük bir sorunun varÇok yakında hiç beklemediğin birinden bir çıkma teklifi alacaksın,çok düşüneceksin ama sonunda sende ondan hoşlandığını farkedip kabul edeceksin ve çok mutlu bir ilişkiniz olacak"diyinKız kendini kaybetmiş bir şekilde size bakıyor olacaktırSizde onun gözlerinin içine bakınDoğum tarihi tam olarak sölemeniz kızın diğer söylediklerinizede inanmasını sağlayacakBirincisi kimsenin yükselen burcu kesin değildirYanılma şansınız yokİkincisi strenekopotolojik gelişimin astrolojiyle alakası yok(merak ediyosanız söyliyim,kemik gelişimi demek) ordan da yırtarsın,üçüncüsü daha öncede söylediğimiz gibi sürekli büyük bir oruna sahiptir,bunuda bildiniz,ve son söylediğinize de inanmaması için hiç bir neden kalmadıTabiki burada çıkma teklif edecek olan siz oluyorsunuz ))))))Böylece kızın bilinçaltına bir erkek ona çıkma ettikten sonra bir süre düşünmesi ve sonra kabul etmesi komutunu yerleştirmiş oluyorsunuzArtık siz istesenizde o komutu ordan silemezsinizKızın gözünde artık siz Cooperfieldsınız

::ÇIKMA TEKLİFİ::

Bu kadar bilgiyi almış olmanız kızın sizinle çıkması için yeterli değilÇünkü daha kız sizin ondan hoşlandığınızı bile bilmiyorBunu kıza bir şekilde sölemeniz lazımAma nasıl?Tabi ki bizdenŞunu sakın unutmayın çıkma teklifi olayın en önemli kısımlearından biridirSiz kızı ne kadar tavlarsanız tavlayın,kızın üzernde ne kadar büyük bir imaj bırakırsanız bırakın kıza doğru yerde,doğru zamanda ve doğru şekilde çıkma teklif edemezseniz olayınız biterO yüzden bu bölümü çok ama çok dikkatli okuyun

Bir kere en başta bilmeniz gereken şey kızların daima sürü halinde dolaşan yaratıklar olduklarıdırVe en baştada söylediğimiz gibi kızların en büyük korkusu arkadaşlarının alay konusu olmaktırO yüzden çıkma teklif edeceğiniz kızı mutlaka yanlız başına yakalamalısınızAma bunlar tuvalete bile birlikte giderlerO yüzden bir şekilde kızı sürüden ayırmanız lazımBunu nasıl yapacağınıza gelince:

Önce kızın yanına gidin,her zamanki klasik muhabbetinizi yapınVe kıza "Seninle biraz konuşmamız lazım" diyinBu cümlenin Türkçeye tam çevirisi "Benimle çıkarmısın?" dırBüt6ün kızlar bunun ne anlama geldiğini bilir ve kız eğer konuşalım derse olay bittiÇıkıyorsunuzAma kız "Ne konuşcaz?" diye bir soru sorarsa daha kızı tavlayamamışsınız demektirSakın o gün çıkma teklif etmeyinBiraz daha uğraşmanız lazımKurallarımızı baştan okuyunAma kızla konuşmanız lazıHemen ikinci kuralımızı uygulamaya sok ve başla uydurmaya:"Ahmet'e bugünlerde noluyor anlamıyorumBana çok soğuk davranıyoSence ne yapmalıyım" diye bir soru yöneltirseniz kız asla kıllanmayacaktırKız sizi dinlemek için suratınıza salak salak bakmaya başlamışsa konuya başlayabilirsiniz demektirBurada yeri gelmişken uyaralım:Kızı ikna etmeniz gerekebilir ve bu soruyu aynı kıza ikinciye sorma şansınız yokO yüzden özellikle liseli arkadaşlar için söylüyoruz:Kıza çıkma teklif edeceğiniz zaman ikinizinde vakti geniş olmalıYani 5 dakkalık tenefüste olacak bir iş değilLiseli arkadaşlar öğle tatilinde yada okul çıkışı bu işe kalkışsalar kendileri açısından çok daha iyi olurNeyse,Kız sizden bir şeyler anlatmanızı bekliyorZaten kızda biliyor o sırada sizin ne söyleyeceğinizi ama salaklıklarından kaynaklanan bir şey olsa gerek bunu mutlaka sizin sölemeniz gerektiğini düşünürlerBu esnada sakın panik yapmayın Direk olarak "Benimle çıkar mısın?" demek aptallağına ise hiç ama hiç kalkışmayınKızın çıkacağı varsa da çıkmazŞimdi derin bir nefes alın ve kıza dönüp aynen şunları söyleyin,sakın değiştirmeyinBugüne kadar bu durumdayken bu cümleleri sarfettiğimiz hiçbir kız bize hayır demedi"Bak Ayşe(tabiki Ayşe ismi burda örnek bunu değiştirceksiniz )) sana uzun zamandır söylemek istediğim çok önemli bir şey varBen aslında çok uzun zamandır senden hoşlanıyorumBenim küçük dünyama renk getirdinİnan hiçbir kız bugüne kadar beni bu kadar etkileyememiştiBenimle romantik,çılgın,ve bir o kadar da zevkli bir ilişki yaşamaya ne dersin?İkimizinde çok mutlu olacağından eminim" Bunları duyan kız size mutlaka ama mutlaka "Aaa,inanamıyorum çok şaşırdım yani hiç beklemiyordum" şeklinde karşılık verecektirİnanmayın kesin triptirBaşta da söylediğimiz gibi kız zaten sizin ona ne soracağınızı başından beri biliyorduNeyse,şimdi eğer bu kızın size hemen cevap vereceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuzKız size burda kesinlikle "Biraz düşüniyim" diyecektirPeki düşün diyinÇünkü kızlar asla "hayır" diyecekleri erkeklere bu şekilde davranmazlarKızın eve gidince ne düşüneceği ise size kalmışYani kız burda "düşüniyim" dedi diye düşünecek sanmayınKızın eve gidince sizi düşünmesini sağlamak sizin görevinizPeki bunu nasıl yapacaksınız?Onu da açıklıyoruz

Kızlar bu lafı dediğimiz gibi sadece çıkmak istedikleri erkeklere söylerlerAma kız "düşiniyim" dedikten sonra size gelip "Ben düşündümde arkadaş olarak kalmamız ikimiz içinde daha iyi olur" diyorsa bunun sebebi sizin kızı düşünürken yanlız bırakmış olmanızdan başka bir şey olamazÖyleyse neymiş?Kız bizimle çıkıp çıkmayacağını düşündüğü sırada yanlız bırakmayacakmışızKızın bu süreyi istediği kadar uzatma hakkı vardırAma bu üre genellikle 3 gün ile 1 hafta arasında değişirŞimdi gelelim sizin bu süre içerisinde yapmanız gerekenlere

Öncelikle kıza mutlak jestlerde bulununBu salakları en çok etkileyen jest ise 90'lık bir kasete en romantik aşk şarkılarını çekip "Bak bu kaset düşünmene yardımcı olacakYalnız bu kasetin bir özelliği var:gece hava karardıktan sonra,yanlız başınayken dinlemen lazımYoksa kasetten hiçbirşey anlamazsın" diyerek kıza vermektirGerçekte kız bunları ne şekilde dinlerse dinlesin anlayacak bir beyin kapasitesine sahip değildirAma kızın gecenin bir saati karanlık bir odada ve yanlız başına sizin verdiğiniz bir kaseti dinlemesi bile çoğu zaman size "Evet" demesi için yeterliEvinizde yıllardır binbir güçlükle biriktirilmiş 1500 albümden oluşan bir slow müzik arşivi yoksa bunu yapmanız pek olası değil tabikiPeki kasete hangi şarkıları koyacaksın?Tabiki bunuda biliyoruz ama onu da kendi zevkinize göre yapın artık Kızın eve gidince sizi düşünmesini sağlamak için yapılacak bir diğer önemli şey ise kıza daha önceden yazmış olduğunuz aşk mektupşlarını vermektirŞimdi siz aşk mektubuda yazmayıp onuda bizden isterseniz dayak yersinizYazın artık yaaNeyse bu mektupların içeriğinide söyleyelim bariBu mektuplarda kıza nasıl deliler gibi aşık olduğunuzdan ,gözlerinin güzelliğinden,ne kadar sempatik olduğundan geceler boyu nasıl onu düşündüğünüzden falan bahsedinMektupların altına tarih ve hangi saatte yazılmış olduğunu yazmayı ihmal etmeyinAma mektupları saat kaçta yazarsanız yazın mektubun altına 02:47 gibi ve her mektupta değişen saatler yazınBu kızın kafasında "**** bu çocuk bana galiba harbiden aşık,baksana gecenin ikisine kadar beni düşünmüş,aslında fena çocukta değil hee,bi kere çıksam mı acaba?Çıkıyım çıkıyım!" şeklinde bir düşüncenin oluşmasına neden olur Siz bizi dinleyin

Bu iş için uygulanabilecek bir diğer yöntemse sürekli kızın yanında "Düşünen adam" tribi yapmaktırAma bunu kızla konuşurken değilde kız sizin yanınızde değilken yapmalısınızMesela sınıftasınız diyelimBu tribi yapmak için en uygun yerler cam kenarlarıdırGidin cam kenarına,ellerinizi cebinize sokun ve uzun uzun uzaklara bakınEn geç 5 dakika sonra kız sizin yanınıza gelip "Neyin var?" diye soracaktırSakın burda "Kare as, sende ne var?" demeyin,tiksiniyolar"Bişeyim yok" diyin,bir önceki akşam sabaha kadar sizin mektuplarınızı okuyan ve sizin verdiğiniz kasedi dinleyen bu kız tabiki sorunun kendisi olduğunu anlayacaktırama bunu kıza siz daha fazla belli etmelisinizÇünkü kızların en başta "Biraz düşüniyim " derken ilk amaçları sizi biraz süründürüp ilişkide her zaman söz sahibi olmak istemeleridirSizde trip yaparak kıza "Tamam yeter artık çektirdiğin,yeterince sürünüyorum işte" bilinçaltı mesajını vermiş olursunuzKız sizin yanınızdayken minumum konuşunVe sonra uffflayıp,puflayarak ve inanılmaz derecede sıkkın görünerek "Naptın?Bi karar verbildin mi?" diye sorunBunu yaparken sakın tribi bozmayın ve uzaklara bakınKız muhtemelen" Cevabım kesinleşmeye başladı ama izin verde biraz daha düşiniyim" diyecektir"Bunu duyduktan sonra o kızın sizin çıkma teklifinizi kabul etme ihtimali %1000000'durEve gidince bunu kutlarsınız Ama kıza sadece "Peki biraz daha düşün ama düşündüğün her saniyenin benim için ölümden beter olduğunu aklından çıkartma olurmu?" diyinErtesi gün kız yanınıza gelip "Ben düşündümde,aslında denemekte fayda var" şeklinde bir şeyler zırvalayacaktırBunun öztürkçesi "Evet kabul ediyorum ama seni her an bırakabilirim" demektir"İyi 30 gün dene beğenirsen register edersin,beğenmezsen de beni hayatından uninstall edersin " tarzı bir espri güzel olmakla birlikte kızın zeka seviyesi için gayet anlaşılmazdırO yüzden yapmayın

Çatlasın tüm düşmanlar/Artık benimde bir sevgilim var

Evet işte başardınız artık sizinde bir sevgiliniz varSiz kıza ddönüp elinizi uzatın ve "Küçük dünyama hoşgeldin!" deyinO da patisini(pati:Kedi yada köpeklerin ön ayaklarına verilen ad) uzatacaktırÇünkü küçükken bunları bu şekilde eğitmişlerdir ))) Ve "Hoşbulduk" diyecektir"Pişman olmayacağından emin olİkimizde çok mutlu olacağız" diye ekleyin ve artık geyiğe başlayınDaha önce de anlattığımız şeyleri uygulayarak kızla sürekli konuşunYani uydurunArtık daha feci uydurabilirsinizKız tam bu sıralarda size daha önce "hiç beklemiyordum" dediğini unutarak "En başından beri biliyordum diyecektir" inanmayınVe daha önce telefonuna,mailına,posta kutusuna ve Icq'suna mesaj bırakanın siz olup olmadığınızı soracaktır"Başka kim olabilir ki?" diye cevap verinHemen oracıkta bir kağıt kalem bulup kıza mail adresinizi,Icq numaranızı,ev ve cep telefonlarınızı verinister istemez sizi arayacaktır

İşte bu etabıda başarıyla geçtinizAma işiniz bitmediDaha o kız sizin sevgiliniz değilÖnce bir kere çıkmanız lazımOnu da anlattık tabiHemde en ince ayrıntısına kadar

::İLK ÇIKMA::

Bu ilk çıkma olayı tamamen bir sırat köprüsü gibidirGeçerseniz sizi kimse tutamaz,düşerseniz olayınız biterO yüzden çok dikkatli olmanız gerekirBurada dikkat edilecek noktalarıda size söylüyorum**** varya ne biliyorsam hepsini anlatıyorum şerefsizimSiz bu yazıyı bitirdikten sonra hala kız tavlayamadıysanız gözüme gözükmeyin! Neyse ne demiştik?Heh!Bakın bu ilk çıkılan gün inanılmaz önemlidirÖncelikle,kıza''hadi yarın şuraya gidelimmi?'' sorusunu yöneltmeden önce yapmanız gereken çok önemli bir şey varKızla nereye gideceğinize karar verin!Büyük ihtimalle kızla gidilecek çok fazla yer bilmiyosunuzdurOlsun,bilmemek değil öğrenmemek ayıpkızla gideceğiniz yere karar verirken şunlara çok dikkat edin:
Sakın kızla ilk buluşmanızda yemeğe gitmeye kalkmayınBunun birsürü sebebi var! Birincisi zaten kızın yanında hiç bi şey yiyemezsinizAğzıma ketçep bulaştımı?**** bu garson niye benim manitaya bakıyor?Niye bu restaurantta peçete yok?Bişey sölesem kızın iştahı kaçarmı acaba?Ve bunun gibi binlerce soru yemek boyunca beyninizde yankılanırBunun çok doğal bir sonucu olarak panik yaparsınız ve korktuğunuz başınıza gelirYani ağzınıza ketçap bulaşır,üzerinize yemek dökersiniz,içecek bardağını devirirsiniz ve bütün bunların sonucunda kız sizi (haklı olarak)daha ilk buluşmada terk ederO yüzden bunu aklınızdan çıkarınHatta benim tavsiyem sadece ilk buluşmada değil,kız ''Hadi yemeğe gidelim'' demeden hiçbir zaman bir yere yemeğe gitmeyinGidecekseniz de fast food bir restauranta gitmek ve hamburgeri ketçapsız ve mayonezsiz yemeniz sizin için en hayırlısı

2)Kızların hepsi inanılmaz lüks yerleri severler Ve hepsinde yabancılara(özellikle avrupa) hayranlık vardırO yüzden ilk buluşmanız için en ideal yer avrupai bir şekilde dizayn edilmiş bir cafe'dirEğer İstanbul ,Ankara yada izmir'de oturuyorsanız böyle bir cafe bulmak çok kolaydırÖzellikle İstanbul'da Kadıköy ve İstiklal caddesinde adım başı böyle yerler vardırBöyle bir cafe'de sizi en çok edecek 2 şey vardır
1Fiyat listesi!Cafe'de 2-3 saat oturup bütün bir haftalığınızı oraya bırakmak sizin canınızı oldukça sıkacak2ise etraftaki güzel kızlar!Böyle cefelre gelen kızlar o kadar güzeldirki kafayı yersiniz,sakın ilk çıkmanızda başka kızları kesmeyinKızı delirtirsinizKızda sizi terkederBu arada belirtilmesi gereken bir diğer noktada bu gibi cafelerin %90'ına girebilmek için sevgilinizin(yada başka bi kız)olması gerektiğidir Burada nasıl davranacağınızı ise ''Cafe'de nasıl davranılır?'' bölümünde uzun uzun incelyeceğiz

Kızla buluşacağınız yerle gideceğiniz cafe arasında asla fazla mesafe olmasın!Yok yere bi de taksi parası vermeyin

Kıza sakın" Şu cafe'ye gitcez "demeyinÖnce kıza ''Yarın buluşup gezelim mi?''diye sorunO da size''Nereye gitcez?'' sorusunu yönelticektirSizde ''Sen bilirsin ya!'' Bana herşey uyar tribine girinKızlar bu tribe karşılık genelde''Sen karar ver'' der Ama bazı kızların (nadir de olsa)"Şuraya gidelim orası çok güzel" dediği de görülmüştürEğer kız "Sen karar ver"derse sizin zaten hazırda gitmeyi düşündüğünüz bir cafe var!Ama kız"Şuraya gidelim!"derse,hemen dediği yere gidin ve bir önaraştırma yapınBunun neden gerektiği ise bir örnekle açıklayayım!Hadi diyelim ki siz oraya ilk defa gidiyorsunuzGarson geldi"Ne alırdınız" diye sorduSizde mesela kahve söyledinizKahve geldi ama fincanın yanında şeker yokNabıcaksın şimdi?Yanında kız var o yüzden garsona"Abi bana şeker getirirmisin?" de diyemezsinO acı kahveyi içmek zorunda kalırsınZaten heyecanlısın!Ama bir gün önceden aynı cafe'ye gitmiş olsaydın bu cafede şekerin masada bulunduğunu biliyor olcaktınYanında kız olduğu için heyecandan göremedinDediğim gibi,benim sözümü dinle ve kız böyle birşey derse git cafe'yi bir kontrol et

Kızla buluşacağınız saati çok iyi seçinBu kızların hepsinin akşam ezanı okunurken evde olma mecbureyeti vardırO yüzden en geç öğlen1'de buluşun

O gün ne giyeceğinize çok önceden karar verinSonra bi eau toillete (bak parfüm diyil) alınBu size çok lazım olacak!Ben orjinal bürüt 'ü tavsiye ederim(hayır bay salak Brut bana reklam için para vermediSadece kızları çok feci azdırıyo!)Sakın eau toillete'i fazla sıkmayın,çünkü bunun tek özelliği kokusunun erkekler tarafından alınamamasıVe fazla sıkarsanız kızı rahatsız edersiniz

Son olarak,ilk buluşmaya giderken sakın yanınızda prezervatif götürmeyinNasıl olsa hiçbirşeym yapamayacaksınız Verdiğiniz paraya yazık

Şimdi artık kızla çıkmaya hazırsınız

::CAFE ORTAMI::

Tüm bunları uyguladıktan sonra olayın pis kısmına gelmiş bulunuyoruzCafe'ye gittinizKapıyı açın önce kız geçsin!Sonra uygun bir yer bulup oturunKızla havadan sudan ilk muhabbeti yapınBu sırada garson çoktan gelmiş olacakSize büyük ihtimalle Anabritanika ansiklopedisi gibi birer menü vereceklerBu tarz cafelerde en uyuz konu "ne alacam *** ben şimdi?"sorusudurBunuda açıklıyorum!Sakın kıza hava atıcam diye bilmediğiniz bir şey ısmarlamayın!Mesela Guatemela Kahvesi diye bir şey gördün ve onu istedin diyelimDirek babalara gelirsin!Çünkü bu kahve filtre kahvedir ve özel bir makinayla birlikte masaya gelirO makinaya 5 dakika sonra basıp kahveni fincana koyarsınAma eğer biraz fazla basarsan makina fışkırırBuda kızın sizi terketmesi için yeterli bir nedenNeymiş bilmediğimiz şeyleri söylemiyormuşuzAyrıca erkekler tarafından yapılan en büyük aptallıklardan biride kız bir şey istedikten sonra "Aynısından" demektirSakın böyle bir şeye kalkışmayınSiz en iyisi menüyü uzun uzun inceledikten sonra çay içmek istediğinizi söyleyin!Garson "Ne çayı?" diye sorarsa "Rize çayı" diyin bu hem kızı güldürür hemde Rize çayı çok güzel bir çaydırNiye içeceklerden bahsettiğimizi de açıklıyayımBu tarz cafe'ler inanılmaz pahalıdırYani az önce söylediğiniz çay bile sizi finalsal açıdan göçertirO yüzden başka bir şeye özenmeyinEfendi gibi için çayınızı!
Siparişinizi verdiniz,sıra geldi konuşulacak konularaÖncelikle konuşurken sürekli gözlerinin içine bakın!Ve sakın masadaki bir şeyle oynamayınİlk bir kaç dakika geyik yapın,okuldan,derslerden bahdedin! Sonra da o gün neden orada olduğunuzu kıza açıklayınYani ondan ne kadar çok hoşlandığınızdan falan bahsedinAma sakın Bu sırada geyiğe vermeyinKız en geç bu dakikalarda sizin ondan önce kaç kızla çıktığınızı soracaktırHiç tereddüt etmeden "15-16" diyinKız zaten bu eski ilişkileri bızıklamaz ama olaki sorarsa ikinci kuralımızı uygulayıp uydurunDiyoruz olm salak bunlar,kesinlikle uydurduğunuzu düşünmeyeceklerdirAma mesela tutup ta kıza gerçeği söylerseniz,yani ilk çıktığınız kızın o olduğunu öğrenirse direk olarak sizi terkederKızlar acemi erkekleri hiç sevmezO yüzden siz beni dinleyin ve uydurun
Kızla ilk buluşmanızda aşağıdakine benzer bir konuşma yapın "İnan her an,seni düşünüyorum,o güzel gözlerini düşünükçe tarifi imkansız bir huzur doluyor içime,hele gülüşün yok mu ; karanlık gecelerin soğuk rüzgarlarında donmaktan koruyabilecek tek ateş misali ısıtıyor içimiBirden hayatım değişti,inan senden önce bu kadar fazla ilişkim olmasına rağmen hiç kimseyi bu kadar sevmedimNe olur sen son olDiğerleri gibi ihanet etme bu büyük sevgime" Bunu uydurabilme kabiliyetinize göre arttırınKızın gözlerinin içinin parladığının ve gitgide size daha yakın davranmaya başladığının farkına varacaksınızBu konuşma kızın sizi aklından çıkaramamasını sağlayacak olan bir bilinçaltı komutudurDenenmiş ve sonuçlarda herhangi bir aksaklığa rastlanmamıştırYalnız bu konuşma kızın sizi en fazla iki gün düşünmesini sağlar,daha sonra kız bunların hepsini unutur (salakların beyin kapasitesi biz erkekler gibi yıllar önce olan bir konuşmayı bile hatırlayacak kadar geniş değildir) Bu yüzden konuşmanın 2 günde bir tekrarlanması ilişkinin geleceği açısından çok önemlidir
Baya bir konuşup kızın eve gidince de sizi düşünmesini sağladıktan sonra artık cafeden ayrılma vakti gelmiştirİşte olayın en pis tarafı!Nasıl hesap istiyceksin?Garsonu masaya çağırıp alçak sesle " Hesabı alabirmiyim?" diyinKız milleti hesap gelince hemen atlar "Ben veriyim " diyeSakın bunu ciddiye almayınKesin trip yapıyordurKız milleti gittiğiniz her yere hesabı sizin ödeyeceğinizi düşünerek giderAma hesap geldiğinde ezilmemek içinde "Ben veriyim" tribine girerler Bunun her zaman trip için yapıldığını sakın unutmayınHesabı özellikle ilk seferde mutlaka siz ödeyinKız kesinlikle itiraz edecektir,bu durumda da ,eğer kız çok ısrar ederse "Bir dahaki sefere sen ödersin" diyip konuyu kapatın

::KUMPAS KURMA::

Tamam kızı tavladınız,bi kere çıktınız ama daha adam olamadınızŞimdi sıra geldi kıza kumpas kurma yöntemlerine! Zira siz bu kadar şeyi gidip kızla cafede bi bardak çay içmek için yapmadınız herhalde) Sizin amacınız baştan beri belliŞimdi gelelim bu amacınızı gerçekleştirmeniz için gereken taktiklere

Öncelikle bilmeniz gereken şey;sizin daha önceden BULVAR gazetesinin verdiği eklerde ve bilumum ***** dergilerin forum köşelerinde okuduğunuz fantezilerin gerçek hayatla hiçbir alakası olmadığıdırBunlar tamamen uydurma şeylerdirKız asla ve asla size kumpas kurup sizi eve atmazBunu sizin yapmanız lazım

Kızla sevişmek istiyorsanız kızların her zaman için "Millet görse ne der?" kaygısı sahibi olduklarını kesinlikle aklınızdan çıkarmamalısınızBu yüzden daha öncede söylediğimiz gibi sakın kızı topluma açık mekanlarda taciz etmeyinDahada önemlisi kızı sakın kendi arkadaşlarının yanında taciz etmeyinZaten istesenizde yapamazsınızBunu bilen kız milleti genellikle sizinle başbaşa kalmamak için elinden geleni yapar ve buluşmalarınıza genellikle kendisinden çok daha salak bir arkadaşıyla beraber gelirKızı yalamak istiyorsanız öncelikle bu ultra salak arkadaşı(ki biz buna halk arasında kuyruk diyoruz) egale etmek gerekirBunu yapmak için en kolay taktikleride açıklıyoruz

Kız buluşmalarınıza yanında kuyrukla geliyorsa kısasa kısas deyin ve sizde buluşmalarınıza kankanızla beraber gidinBu kankanıza gitmeden önce "oğlum benim manitanın bi kız arkadaşı var;ben onu sana ayarladım ama iş artık tanışmanıza kalıyorKız biraz salak gibi gözüküyor ama bakma sen,benim hatun onun için inanılmaz azgın dediBu kıyağımıda unutma heee!"şeklinde gaz verinTamam kabul ediyoruz bu biraz ibneliğe girer ama naabalım artıkBu kankanızla birlikte gittiğiniz buluşmanızda kızı "Gel bakiyim sana ne anlatıcam" şeklinde bir hitap şekli kullanarak soteye çekinOndan sonra yavaş yavaş saçlarını okşayıp kulağına onu ne kadar çok sevdiğinizi fısıldayınÖnemli not:Sakın kızın kulağına tükürme gafletine düşmeyinSonra yavaş yavaş ellerinizle kızın boynunu okşayınBu sırada kızın kulağına onunla ne kadar mutlu olduğunuzu fısıldayınBu sırada yılların abazanı bünyeniz daha bir azacak vücudunuzdaki bütün kan aynı yere toplandığından dolayı beyninize kan gitmeyecek ve düşünemeyeceksinizO yüzden şimdiden hatırlatıyoruzSakın ola bu esnada fazla ileri gitmeyinSiz zaten az önce yaptıklarınızla kızı azdırdınızKız eve gittiğinde sürekli sizin dokunuşlarınızı düşünecek ve kendinden geçecektirAma şu an sizin dönmenizi bekleyen iki büyük soruna sahipsiniz:kankanız ve ultra salak kuyruk)) Onları daha fazla bekletirseniz kıllanır ve yanınıza gelirlerBu da sizin açınızdan çok kötü olurSiz nasıl olsa amacıza ulaşıp,kıza "seninle yatmak istiyorum"bilinçaltı mesajını verdinizEğer buluşmalarınıza kuyrukla geliyorsa bu problemide aştınızAma kumpas kurma taktikleri burda bitmiyor tabiiki

Kızlar genellikle ne kadar azgın olurlarsa olsunlar(ki hepsi zannettiğinizden daha azgındır) bunu size belli etmemek için ellerinden gelen her şeyi yaparlarAma kızı bir şekilde tufaya getirip,toplum içerisinden uzaklaştırıp başbaşa kalmayı başarabilirseniz hayatınızın en büyük dumurunu yaşarsınızÇünkü bu salak kız milleti etrafınızda başka birileri varken sürekli"ayy yapma,lütfen!" tribine girmelerine rağmen baş başa kaldığınızda resmen üstümüze atlarlar!asıul iş kızla gerçek manada başbaşa kalabilmektedirBunu nasıl yapacağınızıda açıklıyoruz**** varya size yaptığımız kıyağın haddi hesabı yok şerefsizim

::STANDARTLAR::

Kızlar Nelerden Hoşlanır?

Kızların hoşlandığı şeyler standarttırBunların ne olduklarını mutlaka bilmelisinizPeki nedir bunlar?
Müzik dinlemek
Sinema
Cafeler
Makyaj
Dedikodu
Tabiki kızlar bahsettiğimiz bu şeylerden sanat olanlarıyla gerçekte kesinlikle ilgilenmezlerDiğerleriyse onlar için neredeyse hayat biçimidir Kızların hepsi müzikten hoşlandıklarını söyler ama müzikten kasıtları sizinkiyle aynı şey değildirKızlar için büyük önemi olan 3 sanatçı(!) vardır Bunlar: Tarkan, Doğuş ve Cengiz Kurtoglu'dur Bunlardan hoşlanmayan kız görmedimAma klasik olarak hepsi bunlardan nefret ettiklerini söyleyecektirSakın inanmayınTrip atıyorlar Demek ki yapmamız gereken şeylerden biride kızların hoşlandıkları müzik türleri hakkında az da olsa bilgi sahibi olmaktırBu ne işinize yarayacak?Kızı tavlamanın en kolay yolu kızla ileri derecede muhabbet kurmaktır Bu muhabbetlerin ilk kurulum aşaması ise müzik geyiği ile olurBakın bi örnek verelim:2 yıl önce okulda bi kızı kesiyodum,kız metalci gibi gözüküyoYani en azından üzerinde IRON MAIDEN t-shirtüyle okula gelmiş Merdivenlere oturmuşTakmış kulağına walkmani,beni kesiyoPeki ben ne yapıyorumHemen kızın yanına gidiyorumTanışıyor değilizOlsun,sorun değil,tanışırızKızdan walkmanini istiyorum,şahsen ben de Heavy Metal dinlerimAmacım hemen oracıkta kızla bi metal müzik muhabbeti kurup kızkla muhabbeti koymakAma o da nesi?Bu kız bana walkmanini verdiğinde ben dumurdan dumura koşuyorumÇalan kaset:Cengiz Kurtoğlu KlasikleriKopmamamak için kendimi zor tutuyorum ve hemen anında taktiği değiştirip Cengiz'ci moduna giriyorumKız iki günde tav oluyo,bi süre çıkıp ayrılıyoruz Bu olaydan çıkartılacak çok önemli dersler var: Kızlar hiçbir zaman gözüktükleri gibi değildir Kız tavlamak istiyosak her zaman uydurmaya hazır olmalılıyız Kızın suyuna gitmezsen asla kızı tavlayamazsın

Kızlar çoğunuzun sandığı gibi yakşıklılığa değil karizmaya önem verirYani çok karizmatik bir erkeğin kız tavlama şansı çok yakışıklı bir erkekten yüz kat daha fazladır

Peki nasıl karizma yapılır?

Yıllardır yaptığımız araştırmalar bazı davranış kalıplarının kızlar üzerinde diğerlerinden çok daha fazla karizmatik bir etki bıraktığını göstermiştir Kız milletinin en sevdiği şey karşısında ki erkeğin her zaman kendisiyle aynı şekilde düşünüyor olmasıdırKızlar entellektüel erkeklere diğerlerinden daha fazla önem verirlerYani bu salak kızları tavlamk için en güzel yol daha öncede belirttiğimiz gibi uydurmrktır Mesela kızların en zayıf noktalarından biri de psikoloji ve felsefedirTavlamak istediğiniz kızla muhabbet ederken eninde sonunda bu kız size "nelerden hoşlanırsın?" diye bir soru soracaktırHiç tereddüt etmeden "Kitap okurum,müzik dinlerim,sinemaya giderim,gezerim" diye cevap verinGöreceksiniz kız o andan itibaren sizinle daha fazla ilgilenmeye başlayacak Bu kızlar salak oldukları kadar meraklıda olduklarından hemen "ne tarz kitaplar okuyosun?" diye soracaktırHemen artık roman okumadığınızı,uzun süredir psikoloji ve felsefeyle ilgilendiğinizi ve sadce bu konuda kitaplar okuduğunuzu üstüne basa basa söyleyin Tabi ki bunları aslında hiç okumayacaksınızAma bu salak kızların okudukları en son kitap genellikle Cin AlidirYada en iyi ihtimalle salak ötesi aşk romanları okurlarpeki siz bu durumda ne yapacaksınız?Tab ki ikinci kuralımızı uygulayacaksınızYani uydurabildiğiniz kadar uyduracaksınızKızlar başta da söylediğimiz gibi psikoloji ve felsefe lafını duyar duymaz size çok fazla önem vermeye başlarlar Ama bu ilgiyi yüze katlayacak bir yöntem daha vardırBazı terimler kızlar üzerinde tahmin edebileceğinizden daha fazla etki bırakırBunlarıda açıklıyorumSöze şöyle başlayın:"Diyalektik materyalizmin tarihsel gelişim sürecinde birçok realistik ve skolastik yaklaşımla karşılaşılmıştır ve bu yaklaşımların avantgart kültür döngüsü içerisinde birçok pozitivistik akım doğmuştur"

Bunları duyan kızın eve gidince sizi düşünmekten başka hiçbir çaresi yokturAslında yukarıdaki cümle hiçbir anlam içermez ama içinde olabileceği kadar çok terim vardırBurdan da şunu anlıyoruz ki kızlar terimsel ve anlaşılmaz konuşan erkekleri karizmatik bulurlarUydurabildiğiniz kadar uydurunKesinlikle anlayamazlarBu yöntemonlarca kızın üzerinde denenmiş ve hepsinde de olumlu sonuç alınmıştır Ayrıca kız bunları duyunca "evet haklısın,bende çok severim psikolojiyi,hep psikoloji okurum gibi bir tavırla karşılılık verirTabi ki kız uyduruyodurBunu yapan kız artık sizin demektirÇünkü kızlar bunu sadece karşısında ezilmek istemediklei erkeklere yaparlar Sakın kıza "hangi yazarları okursun" gibi bi soru sormayın,kızı kaybedersinizAma yine ikinci kuralımızı uygulayarak kıza hangi yazrların hangi kitaplarını okuduğunuzdan bahsedinMesela ben 30'dan fazla kızı aslında bir yönetmen olan Arthur Gordon'un 10'dan fazla psikoloji kitabını okuduğuma inanadırdımDiyoruz ya bu kızlar harbiden salak olduklarından bu saatten sonra söleyeceğiniz herşeye inanırlar Hiçbiri de çıkıp "nasıl olur ya,Arthur Gordon yönetmen bi kere" demediAma diyelimki sizin tavlamaya çaıştığınız kız bunu söyledi,o zaman da kural ikiyi aklımızdan çıkarmayarak "aaa,hadi yaaa!Kesin isim benzerliğidirBen şahsen okudum o kadar kitabını inanmıyorsan yarın sana getireyim bütün kitaplarını" gibi bir tavra girinBu kız milleti harbiden salak olduğu için buna inanacaktırTabiki ertesi gün kıza lkitap filan götürmiyceksinKızın "hani bana kitap getiriyodun?"Şeklinde bir soru sorması ihtimali çok çok düşüktür ama sorarsa "ya sorma dün gece sabaha kadar bi kitabı bitirdim aklımda o vardı sadece,yarın getiririm" diyinBu hem kızın size bağlanmasını hemde kızın gözündeki karizmanızın feci şekilde artmasını sağlar

Kızla zaten yavaştan muhabbete başladınız,artık gerisi siz istemesenizde gelirKız size "ne tür müzikler dinlersin?" diye sorduğunda sakın kesin bir tarz belirtmeyin,kulağa hoşgelen herşeyi dinlediğinizi ama slow müzikleri tercih ettiğinizi belirtinKızın gözünde daha da fazla büyüyeceksiniz

Kızların en çok ilgilendikleri bir diğer konu ise "güzellik"tirEn çirkin kız bile kendini dünya güzeli sanarSize düşen görev kızın bu egosunu tatmin etmesini sağlamaktırSürekli kıza ne kadar güzel olduğunu "ima edin"Ama sakın fazla abartmayınYağcılık yaptığınızı düşünüp sizden uzaklaşırlar
Kızla daima yakın olabilmek için her daim kızın hoşlanacağı konular hakkında sallama kapasitesine sahip olmanız gerekirKızın yanında konuşacak birşey bulamazsanız kız sıkılır ve tavlamak gitgide daha zor hale gelirBu durumda başvurulabilecek en iyi kaynak "Bizim bi arkadaş var"diye başlayan atmasyonlardırBu konu başlığından istediğiniz kadar sallayabilirsinizEvet,kız "hadi bee,olamz öyle şey,git belge getir!" demez ama fazla abartırsanız içten içe sizin iflah olmaz bir palavracı oluğunuzu düşünür ve size çok feci şekilde kıl olurYüzünüze bakıp size gülümsemesi bu salak kızın size kıl kapmadığını göstermez Burada dikkat edilecek tek nokta kızın anlamadığı konularda atıp tutmaktırAma tutup kıza arkadaşınızın arabasının motor yağını değiştirirken şanzımanda oluşan bir sorunu gidermeye çalışırken başına gelen komik bir olayı anlatan bir senaryo uydurursanız kız sizden tiksinirAma mesela arkadaşınızın başından geçtiğini uydurduğunuz komik bi olaydan bahsedebilirsiniz ama tabi ki bunu bir erkek arkadaşınıza anlatır gibi ayılık yaparak anlatırsanız kızın gözünde tamamen bitersinizKıza bir şeyler anlatırken kesinlikle küfür etmeyin,biliyorum bu sizin için çok zor ama sabredin birazBu konuya ileride tekrar değineceğiz ama sizin yinede aklınızıda bulunsun:karşınızdaki ne kadar samimi olursanız olun neticede bir kız ve bu kızla kesinlikle normal erkek arkadaşalarınızla konuştuğunuz gibi konuşamazsınız

Bunların yanı sıra ne yapıp edip bir gitar alın yada bulunÇok da pahalı olamayan bu alet kızn kalbini fethetmek için birebirdirHer kız bu tuzağa düşerSalak olduklarını illa belli ederler yani )Gitarı aldıktan sonra şu 4 şarkıyı yarım yamalakta olsa çalın:
1)Haluk levent=Ankara,2)Haluk Levent=Akdeniz Akşamları,3)Barış Manço=Gülpembe ve son olarak ta Eagles=Hotel CaliforniaBu dört şarkıda inanılmaz derecede basittir ve bu da yetmiyormuş gibi kız sizi bunları çalarken gördüğünde size kelimenin tam manasıyla çarpılırKız derhal sizden bir şarkı çalmanızı isteyecektirAma siz bu dört şarkıdan başka şarkı bilmiyorsunuz ki!Bu durumda da her zaman yaptığınız gibi sallama yolunuz sonuna kaddar açıkKız böle bi şey derse,hemen"ben aslında elektro gitar çalıyorum ve bilmem böle şarkıları" diyinKızın karşısında rezil olmak şöyle dursun,kızın gözünde karizmanız iki kat artar
Bu salak kızların zayıf noktalarından bir diğeri ise "kıskançlık"tırBunlar en yakın arkadaşlarını bile kıskanırlarBu egolarıyla oynayıp kızı elde etmenin duruma göre değişen 2 yolu vardır
Birincisi kıza yavşamak ve kızın gözüne girmek için kıskandığını bildiğiniz kişiler hakkında atıp tutmak ve kıza "onunla aynı fikirleri paylaştığınızı kıza belirtmektirKonuyu bir örnekle açıklayalım:siz Ayşeyi tavlamak için uğraşıyorsunuz ama ortamda her haliyle Ayşe'den çok çok daha üstün bi kız daha varO da NeşeSizde zaten Neşe'nin hiçbir koşulda sizle çıkmayacağını bildiğiniz için Ayşe'yi tavlama isteğindesiniz Bu durumda Ayşe %1000000 ihtimalle Neşe'yi kıskanıyordurSiz Ayşe'yle başbaşayken hemen Neşe'yle ilgili bir muhabbet açın ve atıp tutunUnutmayın kız milleti salak olduğu için Ayşe bu yalanları ciddiye alıp gaza gelecek ve Neşe'ye karşı duyduğu kıskançlığı "Zaten bende uyuz oluyorum" formatında size sunacaktırBu haraket kızı tavlamak için çok önemlidirKız gaz gelirse kesin o kız sizindir

Gelelim ikinci yolaBu taktik,"tüm uğraşalarınız sonucu kızın size yüz vermemesi durumunda "ve çok alçak dozda uygulanmalıdırDediğimiz gibi kızların ortamda mutlaka kıskandıkları başka bir kız vardırBuarada sizin yapmanız gereken kız sizle ilgilenmediği zaman gidip onun feci şekilde kıl olduğu kıza yavşamaktırBunu kızın kendisinin görmesine gerek yokOrtamdan başka bir kıza göstere göstere yaptığınız taktirde sizin asıldığınız gerçek kızın kulağına gitmesi an meselesidirBunu DEdikodunun Kızlar İçin Yeri Ve Önemi Bölümünde uzun uzun inceleyeceğizama belirtilmesi gereken çok önemli bir şey var: bu taktik sadece yeri ve dozu çok iyi ayarlandığı zaman işe yararEğer acemiyseniz bu ikinciyi uygulamanız yarardan çok zarar getirebilirO yüzden dozajı çok iyi ayarlayınDozu iyi ayarlandığında kız sizi öteki kıza kaptırmamak için gelip kendisi size yavşayacaktırAnlattığımız diğer tüm taktikler gibi bu da tarafımızca test edilip onaylanmıştırFakat bu son anlattığımız gerçekten çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir ve ekibimiz yiyeceğiniz tokat ve/ya küfürlerden dolayı hiçbir sorumluluk kabul etmez

Kızlar aslında sanıldığı gibi öyle çok romantik falan değillerdirAkılları fikirleri sextedir Evet doğru okudunuzAslında baştan beri siz kızı tavlamak için uğraşırken kız(tav olduktan sonra)"şu çocukla bi çıksam da beni bi güzel yalasa yutsa" diye düşünür Bunu ilişkinizin en son dönemlerinde hepsi itiraf ederAma siz sakın bunu bildiğinizi ona belli etmeyinSiz kızın yanında sürekli romantik ve entellektüel bir centilmen rolü çizinBu kızı tavlamanızı çok fazla derecede kolaylaştıracaktır

Bir kere kıza her fırsatta çok romantik ve duygusal biri olduğunuzu ve hiçbir kızın sizi anlamadığını söyleyinBu, kıza "sizin onunla romantik bir ilişki yaşamak istediğiniz" bilinçaltı mesajını verirÇünkü kızlar(kendileri sanki hiç değillermiş gibi)azgın erkeklerden nefret ederlerDediğimiz yöntemleri uygularsanız kızla o kadar çok yatarsınız ki bir süre sonra kızla yatmaktan sıkılırsınızŞimdi tabiki bu size inandırıcı gelmiyor ama biraz sabredin göreceksinizİlk başlarda ilişkiyi sakın *** temelinde inşa etmeyin,o zaman dediğimiz gibi sizin azgın biri olduğunuzu anlayıp sizi terkederler,harcadığınız onca emek boşa giderAma beni dinleyip aşağıda daha da deteylı anlatacağım teknikleri uygularsanız kız öyle bir azar ki,sizin üzerinize atlar ve siz kızın altında kendinizi plastik erkek gibi hissedersiniz

Artık kızlar hakkında şimdilik gerekli tüm bilgilere sahip olduğunuzBunlar hazırlık çalışmalarıydı

::EVE ATMA::

Kıza bir şekilde kumpas kurup eve attınız mı işiniz kolaylaşırAma kıza "hadi gel eve gidelim" diyemezsinBunu dolaylı yollardan sölenmeniz lazımAma öncelikle halletmeniz gereken bir sorun var o da kızı hangi eve götüreceğinizYani çoğunuz hala ailesiyle yaşıyor ve genellikle bu ebeveynler evi boş bırakmazlarYapabiliyorsanız kendi evinizi boşaltıp kızı kendi evinize getirmeniz en mantıklı şeydirAma çoğunuzun böyle bir imkanı yok

Evi boşaltamıycaksanız elinizde tek bir çözüm var o da kızı başka bir arkadışınızın evine götürmektirBu arkadaşınızın yanlız yaşayan bir tip olması menfaatiniz icabıdırAma bu yanlız yaşayan arakadaşınız size evi hemen "Buyur abi ne demek " şeklinde şak diye vermeyecektirÖnce bu arkadaşınızın gönlünü almalısınızAçıkçası rüşvet vermelisinizKızı götürmeden önce ,gidip baya bir içki meze falan alıp arkadaşınızı ziyarete gidinSizi kapıda elinizde poşetlerle gören arkadaşınız amacınızı dank diye anlarAma size belli etmezarkadaşınızla muhabbete başlayınBi yandan için bi yandan geyik yapınBu sırada arkadaşınıza müjdeli haberi verinAma bunu emrivakiye getirin ki herifin itiraz etme şansı kalmasın"Olm ben bu hafta sonu buraya kız atçam,sorun çıkmaz di mi?" sorusu bu iş için en ideal cümledirHerif alkolünde verdiği yavşamayla kesin kabul ederSonra arkadaşınızla vedalaşıp evden ayrılınSakın herife "olm evi topla heeeee" şeklinde bişey sölemeyinHerif "hehe" diycektirAma siz kızla geldiğinizde evi yine aynı halde görürsünüzKızla gideceğiniz evin temiz olmasını istiyorsanız o gün erkenden eve gidip arkadaşınıza gaz vererek birlikte evi toplamalısınızNeyse artık ev sorununu hallettikAma şimdi karşımızda daha büyük bir sorun varKızı o arkadaşınızın evine nasıl götürecez?

Bunun için en kolay yol kıza o en samimi(!) arkadaşınız hakkında atıp tutmak ve kızın o arkadaşınızı merak etmesini sağlamaktırUnutmayın insanın başına ne gelirse meraktan gelirŞimdi kızın yanına gidin ve "Bizim bi aradaş var Ahmet diye,bu varya manyak bi tipHerif resmen aşmışCem Yılmaz falan hikayeBu bi başlıyo anlatmaya biz gülmekten kırılıyozNerden buluyo çok merak ediyorum vallaAyrıca sadece komik olsa yine iyiAynı zamanda şakır şakır ingilizce almanca ve fransızca konuşuyoBilgisayar desen zaten olayı bitirmişHele bir gitar çalıyo varya görsen kafayı yersin"gibi uzayıp giden bir hikaye uydurunEmin olun kız bunları duyunca içten içe Ahmet!İ merak edecek ve bunu size "İyi tanıştır o zaman bizi" şeklinde yansıtacaktırSiz de hemen "Bi gün ona oturmaya gideriz zaten yanlız yaşıyor" diye cevap verinKız ne diyeceğini şaşıracakGitmeyelim diyemez çünkü tanışmayı o istediİşte bu işte bu kadarSıra geldi kızı Ahmet'e oturmaya(!) gitmeye ikna etmeye

Yine bir gün kızla buluşunAma o buluşmanıza herzamnkinden çok daha hazırlıklı gidinCüzdanınızda mutlaka bir prezarvatif olsunBen size üzerinde mavi Porshe rasmi olan Durex'i öneririmÇünkü resmen en iyi prezervatif buTabi ki Durex bize para vermedi salak,biz sizin iyiliğiniz için bütün hepsini denedikEn iyi performans bundaPeki prezarvatifleri test ederken hangi kıstaslarımı kullandıkEn önemlisi hissedilmektirÇünkü hissedebilmek herşeydir ))))Valla Durex'ten para almadık ***Ayrıca bütün süpermarketlerde bulunuyorAma bize gelen maillerden öğrendiğimiz kadarıyla çoğu arkadaşımızın prezarvatif satın almaktan utandığı gerçeği varBöyle bir sorununuz varsa gidin üçem bir Migros'a bi kaç bi şey alın ve sepete bi kutuda prezarvatif atınFiyat niye bu kadar pahalı diye sormayınUnutmayın kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezNeyse bu konuda unutmamanız gereken son şeyse prezervatifi kızın yanına kutuyla götürmemektirBiz denedikÇok feci tırsıyolar )))))) Cüzdanınızda bulunmsı gereken diğer önemli şey ise en az iki adet sigaraÇünkü birazdan arkadaşınızın evinde sigara bitecek (niye acaba? )) ve siz kızla seviştikten sonra mutlaka sigara içmek istiyceksinizO yüzden bunu sakın ihmal etmeyinBu buluşmanıza giderken ayrıca manyak bir eau de toilette alıp sıkmanızı tavsiye ederizDaha öncede sölediğimiz gibi Brut bu konuda idealama kızın eve girer girmez üzerinize atlamasını istiyorsanız Original Fahrenheit'tan daha iyisi yokturKız harbiden kuduruyoama bu ikinci sölediğimiz eau de toillette'in çok büyük dezavantajları varBirincisi çok pahalı(illa fiyat istiyosan söliyim:$250) ikincisi piyasada bulunmuyoNeyse bi şekilde bulursanız alınAklınızda bulunsunArtık hazırsınızBi cafeye gidip oturun falanAma bu sefer buluşacağınız yer arkadaşınızın evine çok yakın olsunCafede biraz takılıp çıkınSonra yine kıza "Biraz yürüyelim mi?" şeklinde gaz verinYürürken gideceğin,z istikamet tabiki arkadaşınızın evi olacakSiz zaten arkadaşınıza o gün gelceğinizi söylemiştiniz,arkadaşının evinin önüne geldiğinizde kıza "Dur bi arkadaşa uğramam lazım" şeklinde bir şey söleyip arkadaşınızın evine girinSonra arkadaşınız sizi görünce gelin bi kahvemi için moduna girsinBunuda daha önceden arkadaşınıza söyleyinSiz içeri girince kıza "İşte sana sürekli bahsettiğim kanka varya bu" diye arkadaşınızla kızı tanıştırınBurada unutmamamnız gereken en önemli şey kızın evde asla bişey içmeyeceğidirBunun nedeni ise sadece Türk filmlerindeki eve atılan kızın çayına uyku ilacı atıp kızın ırzına geçme sahneleridirDünye üzerinde hiçbir uyku lacı kızı o derece uyutamazAma kız milleti bu salak yeşilçam senaryolarına hiç kuşkusuz inanırlarNe kadar salak olduklarını burdan anlayın artıkSakın kıza bir şey içmesi için ısrar etmeyin Neyse arkadaşınız bir kaç dakika sizle birlikte takılsınVe aniden evde sigara bitsinNasıl yapacağınız size kalmışSigara bitti bahanesiyle arkadaşınız bir koşu Samsuna kadar gidip bi paket Samsun 216 alsın gelsinTabi,herif köşedeki markete kadar gitmek üzere evi terkedecektirBundan sonra işiniz çok daha kolay

Şimdi asıl işiniz başladıArkadışınız gittikten sonra kıza biraz daha yanaşınKendini geri çekiyosa hemen ısrar etmeyinBiraz saçlarını okşayın ve kulağına tatlı aşk sözleri fısıldayınBu kız milletini inanılmaz tahrik eder Kızın yüz ifadelerine çok dikkat edinKızın yüzü kızarmaya başlamışsa kıvama gelmiş demektirYavaş olunOlayı abartmayınSonra yapışın dudaklarınaDaha önce hiçbir kızla öpüşmemiş olmanız sorun değilKız bunu asla anlayamazAnlıyosa zaten çok şanslısınız biraz şov başlıyoKız sizin yaptığın her harekete "yapma lütfeeeeeeen" şeklinde yanıt verirSakın bunu ciddiye almayınBu en meşhur kız tribidirKız ne kadar profesyonel olursa olsun bu tribi her zaman yapacaktırNeyse kızı öperken yavaş yavaş altınıza alın ve devam edinBu sırada kız kandinden geçecektirEğer bu ilk olayınızda ciddi manada bir ilişki yaşayacağınızı sanıyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuzZira kız siz biraz ileri gidince "Yapma lütfen ben bakireyim" moduna girerlerBu durumda da sizin bütün iştahınız kaçarOlay orda biterŞimdi çıkarın cüzdanınızdan sigarayı ve bir sigara yakınSonrada kıza dönüp "Seni Seviyorum" diyinSiz ilk seferlik bu kadarla yetininGerisi gelecektirArtık sık sık bu arkadaşınıza uğrayacaksınızBundan şüpheniz olmasınPeki niye gidip prezarvatif aldık diye soranlar için söylüyorum;kızların ne zaman ne yapacakları asla belli olmaz,ya kız verseydiSen her zaman tedbirli olda
Bu durumdayken her kız tabiki yukarıda anlattığımız kadar çabuk ikna olmaz Yukarıda anlattığımız şey olayın en iyi ihtimalle nasıl gelişeceğiydiŞimdi biraz daha negatif şeylerden bahsedebilirizKızın yapacağı en büyük kıllık,"Lütfen yapma daha hazır değilim" cümlesidirBunun öztürkçesi "Ben senin gibi ne abazanlar gördüm,dur biraz da kendimi naza çekiyim" dirBu sözü söyledikten sonra kızın üstüne gitemek kızın sizden soğumasına neden olacaktırSiz bunu duyduktan sonra hiçbirşey yokmuş gibi davranınBu eve bir dahaki gelişinizde mutlaka amacınıza ulaşacaksınızGüvenin bize ve biraz sabredin

Diğer bir kıllık ise "Ben senin bildiğin kızlardan değilim" cümlesidirBu cümle genellikle salaklık ve abazanlık derecesi eşit kızlar tarfından sarfedilirBu cümlenin öztürkçesi ise"Bak ben senden 10 kat daha fazla istiyorum ama biraz yaparsam kendimi tutamam ve gerisi gelir,o zaman da annem duysa kızar ,babam duysa keser"dirBu durumda kızın üzerine gidilebilirKız sizi ittirip "Tamam yeter lütfen" diyinceye kadar abarılabilirDaha fazla ileri giderseniz tokat yersinizSzinde rahatlıkla tahmin edebileceğiniz gibi kızın burda sizi sürekli reddetmesinin nedeni kendine hakim olamaktan korkmasıdırKızların üzerinde toplumsal baskı zannettiğinizden çok daha fazladırVe böyle bir korku taşımaları çok normalAma bir kaç kez bu eve geldikten sonra olaya en çok adapte olan kızlarında bunlar olduklarını belirtmekte fayda var
Kızların yaptıkları en alışılmış tripler bunlardırAma bazı salaklar(Salaklık derecelerine bağlı olmak üzere)daha değişik bahaneler uydurabilirlerSizin bilmeniz gereken tek şey kız orda ne söylerse söylesin trip yaptığıdırAncak tek bir cümle doğru olabilir o da biraz seviştikten sonra söyleyecekleri "Bugün olmaz!" cümlesidirEğer kız bu cümleyi kurduysa harbiden o gün olmazBu cümlenin öztürkçesi ise "Regl oldum" durVe bu gayet doğal bir kızsal mazerettirEğer kız bunu söylediyse sakın üstüne gitmeyin ve günün tarihini mutlaka bir kenara not edinÇünkü bu kız 28 gün sonra tekrar regl olcak ve sizde o gün kızı eve atmak gibi bir salaklık yapmıycaksınızYanlız dikkat edin bir ay değil 28 günAma haftaya aynı eve gelip kızla moda girmeye başladığınızda bambaşka bir kızla karşılaşacaksınız Bunun nedeni de şu:kızların regl dönemlerinin hemen sonrasında her zamankinden daha azgın oldukları bilimsel olarak kanıtlanmış bir şeydirYani ne yapıp edip bir şekilde kızın hangi tarihte regl olduğunu mutlaka öğrenmelisinizSakın sormayınCevap vermezlerHatta %90'ı regl olduklarını bile inkar ederlerÇünkü bu kızlar için çok utanç verici bir şeydir

Bu işide alnınızın akıyla aştınızKız bir kere o eve geldi ya artık siz ne zaman o arkadaşınızın adını ansanız kız sizin sevişmek istediğinizi anlayacaktırKızlar sevişmek istemeyen yaratıklardır gibi bir düşünceye sahipseniz hayatınızın en büyük yanlışını yapıyorsunuzSiz bir kere istiyorsanız onlar on kere isterAma bunlar kendilerini ağırdan satma tribine girdiklerinden bunu size belli etmemek için ellerinden gelen her şeyi yaparlarama siz gerçeği biliyorsunuzO yüzden kızı her türlü eve atabilirsiniz artıkAma şimdi dikkat etmeniz gereken bir şey daha varBu arkadaşınıza her zaman işiniz düşeceğini sakın aklınızdan çıkarmayınO yüzden sürekli olarak gidip bu arkadaşınızın gönlünü hoş edinYoksa herif haklı olarak birkaç seferden sonra size uyuz olur ve size evi vermemek için türlü bahaneler uydurunYanlız yaşayan tiplere için yapabileceğiniz en büyük kıyak sevgilinizin en yakın arkadaşını bu herife ayarlamaktırTabi ki siz bunu yapmak için uğraşmıycaksınızSiz sadece gidip kendi salak kız arkadaşınıza "Senin kankiyle benim kanka çıksa ne süper olur" di mi şeklinde gaz verinGerisini kız halleder zatenAynı zamanda bu soru kızın kendisinden çok daha salak kankisi tarafından kıza hemen hemen hergün soruluyordurYani kısacası bu salka kızlar en yakın arkadaşlarının svgililerinin en yakın erkek arkadaşlarıyla çıkmayı bir marifet sanarlarVe sizinde rahatlıkla anlayabileceğiniz gibi kız buna zaten dünden hazırdırBu işlemi yaparak yine bir taşla kuş katliamı yapacak ve kendinizi sağlama almış olacaksınızYani hem bu kuyruk mevzuğundan hem ev sorunundan hemde arkadaşınızın abazanlık sorunundan kurtuklacaksınız
Bu sorunu da bu şekilde atlattığınıza göre artık yapılcak pek bir şey kalmadıBundan sonraki amacınız kız sizi terkedene kadar "yoğurdun kaymağını yemektir"Elbette bu kızla gelecek için herhangi bir şey düşünmüyorsunuz ve kız sizi her an terkedebilirO yüzden siz kızdan yararlanabildiğiniz kadar çok yararlanınSakın "Daha dur acelesi yok,o kaymağı elbet birgün yerim" diye düşünmeyinÇünkü bu kız milleti kendisine cinsel olarak hiçbirşey vermeyen erkekleri abartı cinsellik isteyen erkeklere oranla çok daha çabuk terkederler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com