Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
konuşurum, kızlarla, neyi

Kızlarla Neyi, Nasıl Konuşurum?

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kızlarla Neyi, Nasıl Konuşurum?

Kızlarla neyi, nasıl konuşurum?

Birçok erkek bir kızla tanışmaktan korkar, kızlarla ne konuşabilirim der, ben kızlarla konuşmaktan anlamam der, kızın karşısında elim ayağıma bile dolaşıyor diyebilir Yakın arkadaşlarından yardım ister genelde, “kardeş bir kız nasıl tavlanır?” diyebilir Ya da “hoşlandığım bir kız var ama ona açılamıyorum konuşamıyorum” da diyebilir Aslınla bayanlarla konuşmak için özel bir konuya ihtiyaç yoktur Erkeğin doğal davranması içinden geldiği gibi konuşması yeterlidir Yine de siz soru yazın diyeceksinizdir O zaman genel olarak kızlarla konuşulabilecek, soru sorula bilecek şeylerden bahsedeyim Kızların psikolojisinde olduğu gibi görünmek önemlidir Ne olursan ol doğal ol Soruları sorarken de doğal davranmak önemlidir Klasik olarak bu gün nelerle ilgilendin denilebilir Hangi takımı tutuyorsun? Fanatikliğin var mı takımlara karşı? Kaç yaşındasın? Dur tahmin eydim yaşını diyebilirsiniz ama her zaman daha aşağısını söylemelisiniz Nelerle ilgilenirsin? Hobilerin var mı? Hangi tür müzikler dinlersin? O bir isim söylediğinde onun şu şarkısı çok güzel diyebilirsiniz Buralı mısın? Sizi bu şehre getiren önemli sebepleri paylaşmak ister misin? Okuyor musun? Nerde okudun? Hangi işte çalışıyorsun? Öğrenciyken kopya çeker miydin? Kendi okul ve ya kopya maceralarınızı anlatabilirsiniz Haylazlıklarınızı öğretmeninizi kızdırmanızı vb sinemaya gitmeyi sever misin? Ya tiyatro konusunda ne düşünüyorsun? Hangi oyunları biliyorsun tavla, dama? Bir ara oynayalım Kaç kardeşsiniz? Kaçıncısın? (ilk, orta ya da son) çocuk olmak nasıl? Aile ilgi bakımından farklılık gösteriyor mu?

Bu tür şeyleri konuşurken üstün, para babası, zenginlik budalası gibi görünmemek gerek Gösterişten uzak durulmalı, bunu yaparken de kendini küçük, ezik düşürecek davranıştan kaçınmak gerekmektedir Bu soruları sorarken birçok konu açılacaktır bu konuları değerlendirmek gerekir Bunun yanında güncel konulardan da bahsetmek o konular hakkında sorular yöneltmek, durgun bir hayat yaşamadığınızı gösterir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com