![]() |
Neden Hep Erkekler Haksızdır? :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Hep Erkekler Haksızdır? :)KADINMI ![]() ![]() ![]() Öperseniz beyefendi değilsinizdir, Öpmezseniz adam değilsiniz ![]() İltifat edersiniz "YALAN" der, Etmezseniz bırakır gider ![]() Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz, Karşı çıkarsanız anlayışsız ![]() Çok yanına giderseniz "SIKILDIM" der, Az giderseniz küser ![]() İyi giyinirseniz "ÇAPKINSIN" der, Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar ![]() Kıskanırsınız "HUYUN KÖTÜ" der, Kıskanmazsınız "SEVMİYORSUN" der ![]() Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar, Kendisi bir saat gecikirse "BUNDA NE VAR" ![]() Arkadaşınızla buluşursunuz adı ihmal olur, O buluşur "BİZİM KIZLAR" olur ![]() Siz başka kadına bakacak olsanız gözleriniz oyulur, Başka bir adam ona baktığında adı "HAYRANLIK" olur ![]() Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister, Dinlediğiniz anda "NEDEN KONUŞMUYORSUN?" der ![]() Kısacası ![]() ![]() ![]() Sade ama çok karışık ![]() Zayıf gibi ama çok güçlü ![]() Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran İnsanı çıldırtan ama mükemmel! Bu arada tercümelerin de kadın gibi olduğunu belirtmek isterim ![]() ![]() ![]() Çok güzelse nadiren sadıktır, Çok sadıksa da nadiren güzel ![]() ![]() ![]() ![]() hayallerdeki ümittir ![]() kabullenebiliyorum, Yaşamak mümkünken yaşamamış olmakta? 1) Herseye agzi acik ayran budalasi olarak baktiklari, soylenen her guzel lafa kolay kandiklari 17-25 yas arasindaki KAZ Donemi ![]() 2) Guzelliklerinin farkina vardiklari, o yuzden hep kapris ustune kapris yaptklari 25 - 35 yas arasindaki NAZ Donemi ![]() 3) Hayati (erkekleri)taniyip gozlerinin acildigi 35 -45 yas arasindaki KURNAZ Donemi ![]() 4) Mihrabin yikildigi, herseyin bittigi 45 yas sonrasi ENKAZ DONEMI |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Hep Erkekler Haksızdır? :)1) Herseye agzi acik ayran budalasi olarak baktiklari, soylenen her guzel lafa kolay kandiklari 17-25 yas arasindaki KAZ Donemi ![]() 2) Guzelliklerinin farkina vardiklari, o yuzden hep kapris ustune kapris yaptklari 25 - 35 yas arasindaki NAZ Donemi ![]() 3) Hayati (erkekleri)taniyip gozlerinin acildigi 35 -45 yas arasindaki KURNAZ Donemi ![]() 4) Mihrabin yikildigi, herseyin bittigi 45 yas sonrasi ENKAZ DONEMI hiç bu açıdan bakmamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Hep Erkekler Haksızdır? :)1) Herseye agzi acik ayran budalasi olarak baktiklari, soylenen her guzel lafa kolay kandiklari 17-25 yas arasindaki KAZ Donemi ![]() 2) Guzelliklerinin farkina vardiklari, o yuzden hep kapris ustune kapris yaptklari 25 - 35 yas arasindaki NAZ Donemi ![]() 3) Hayati (erkekleri)taniyip gozlerinin acildigi 35 -45 yas arasindaki KURNAZ Donemi ![]() 4) Mihrabin yikildigi, herseyin bittigi 45 yas sonrasi ENKAZ DONEMI hiç bu açıdan bakmamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|