Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cevabı, erkeklerin, kadınların, kendilerinin, sandıklarına, üstünlükleri

Kadınların Kendilerinin Üstünlükleri Sandıklarına Erkeklerin Cevabı :))

Eski 10-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kadınların Kendilerinin Üstünlükleri Sandıklarına Erkeklerin Cevabı :))



Bayanlar ustunluklerini yazmislar Erkeklerde parantez icinde cevaplarini eklemisler

1- Sigaradan sararmis biyiklarimiz yok (Valla ben de biyiksizim Cevremdeki erkeklerin cogu biyiksiz Biyikli olanlarinda cogu sigara icmiyor)

2- Arabamizin yolda patlayan lastigini degistirmeyi bilmesek de olur (Arabalar hakkinda bilmediginiz yegane sey lastik degistirmek mi ???)

3 - Pantolon giymek bizim icin fizyolojik olarak en az etek kadar rahattir (Bizim zorlandigimizi kim soyledi ki?)

4 - Kisiligimiz kullandigimiz arabanin beygir gucu ile dogru orantili olarak degismiyor (HaklisinizSizin kisiliginiz beraber oldugunuz erkegin cuzdan gucu ile degisiyor)

5 - "Damsiz Girilmez" sozcugu bize bir sey ifade etmiyor (Sizin giremediginiz yerlerin yaninda bizim damsiz giremedigimiz yerler devede kulak kalir, yavrummmm)

6 - Kirmizi isikta yanimizdaki arabanin bizden once cikmasi yada bir aracin bizi sollamasi hicbir sey demek degildir (Bizim icin de cevremizdeki diger hemcinsimizin sahip oldugu mucevherat veya uzerindeki pahali giysi hicbir sey demek degildir)

7 - Bedensel hareketlerimiz vucudumuzdaki olasi kaslari belirginlestirecek diye bir zorunlulugumuz yok Kas olacak diye de bir zorunlulugumuz yok hatta (Selulitler olmayacak gibi bir zorunlulugunuz var ama Yaaaa)

8- Kozmetik urunleri ve estetik cerrahinin olanaklarindan sonuna kadar yararlanabiliriz (Buna hic bir itirazimiz yok Lutfen aynen boyle devam edin)

9 - Asik oluyoruz Korkmadan (Biz robot muyuz ***? Bizde oluyoz Azicik odumuz patliyor ama neden olanlar utansin)

10 - Duygusal sacmaliklar adina kredi sahibiyizcicek ve cikolata istiyoruz (Istediginizin hepsi buysa sorun degil AlirizMadlen mi olsun bitter mi?)

11 - Evde, banyoda, kil- tuy dokmeyiz (HayiiiirrrrrYalaaaannnnnnKuvetteki, lavabodaki, yataktaki ve yemekteki saclarin cogu size ait)

12- 50 yasindan once hicbir erkege **** icin para odemek zorunda degiliz (oderiz, ne olmus? Para bizim degil mi? Hem cinsellik icin para sacmak, para icin cinsellik sacmaktan daha makuldur )

13 - Her sabah tras olmak zorunda degiliz (Valla ben tras olmayi agda yaptirmaya tercih ederim sahsen)

14 - Genellikle istedigimizi almamiz icin soylememiz yeterlidir (Baska seyler de yapmaniz gerekiyor ama)

15 - Ayakta kalmak (!) icin 1,5 kaymakli kunefe yememiz gerekmiyor (Ayakta kalabilmeniz (!) icin 1,5 kaymakli kunefeden vazgecmeniz gerekiyor)

16 - Bebeklik albumlerimiz sirtustu ve cirilciplak resimlerimizle dolu degil (Yigidin mali meydandadir)

17 - "Hadi amcalara goster pipini" seklinde cocukluk anilarimiz olmaz (Onu ilerleyen yillarda yapmak durumundasiniz ama)

18 - Ucan tekmelerle birbirimizin agzini yuzunu kirdigimiz sporlar yapmiyoruz (Vahsi bakislarla birbirinizin gozunu oydugunuz kiskanclik, haset, cekememe sporlariyla yeterince ugrasiyorsunuz)

19 - Para cuzdanimiz bir sure sonra kavisli ve yuvarlak bir sekil almiyor (Bizim de cantamiz zamanla bavula donusmuyor)

20- Hayatimizda silaha yer yok Hic iki kadinin silahla oynarken birbirini vurdugunu duydunuz mu? (Giyim, kusam? Hic iki erkegin "aman tanrim benim elbisemin aynisindan giymis" diye mahvoldugunu duydunuz mu? Ayrica Ispanya'da bir istatistik yapmislarBoga gureslerini seyretmeye gidenler agirlikli olarak kadinlarmis)

21 - Horlamiyoruz (Halt etmissiniz Hatta hickirmiyor, gegirmiyor, sayiklamiyor ve hapsurmuyorsunuz da Yoksa siz insan degil misiniz?Size Afrodit diyebilir miyim? )

22 - Az bildigimiz bir sey uzerinde cok fazla konusabiliriz ( Yani cok konusup, hicbir sey soylemezsiniz Marifetmis gibi ovunmezler mi birde)

23 - Birbirimize, beklenmedik yikici sonuclar dogurabilecek essek sakalari yapma adetimiz yoktur ( Cevrenizdeki diger hatunlar hakkinda senaryo dedikodular uretmek gibi bir adetiniz var ama)

24 - Canimizin cektigi yemegi kendimiz pisirebiliriz (Dardanel sagolsun, artik biz de yapabiliyoruz ayni seyiGerci biraz pahaliya geliyo ama) 25 - Kerizi parasindan ayirmada Allah vergisi bir yetenegimiz vardir (Cidden boyle dusunuyorsaniz cok cok ayip Hem kimin keriz oldugu en sonra ortaya cikiyor)

26- Sigaramizi yakacak birileri hep vardir (Orgazm sigarasi, degil mi?)

27 - Tukurmeyiz (Kiritmayiz)

28 - Sanat eserlerinin %90'i kadinlardan esinlenmistir (Sanat eserlerinin %90'i erkekler tarafindan gerceklestirilmistir)

29 - Ciglik atabiliyoruz Sevinince, uzulunce, korkunca (Nara atabiliyoruz Her zaman)

30 - Uzaga iseme, uzaga tukurme, yuksek sesle gegirme gibi aptalca karizma krikolarimiz yok (Ortamin en guzeli olma, en zayifi olma, en pahali giyineni olma, en zengin kocayi bulma gibi krikolariniz var ama)

31 - Askere gitmiyoruz (Hamile kalmiyoruz)

32- Mucevherler bizim (O ne? Yenir mi? Icilir mi?)

33- Yagmurda semsiyesiz kalmayiz (Kalsaniz ne olcak ki? Erimekten mi korkuyorsunuz? Yagmur altinda yurumenin zevkini bir yasasaniz halbuki)

34- Kol saatimizin ayni zamanda hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olmasi gerekmiyor (Cantamizda ruj, allik, pudra, yedek corap, ped, islak mendil, vs tasimamiz gerekmiyor)

35 - Dogumgunu, evlilik yildonumu gibi ozel gunleri parmagimiza kirmizi iplik baglamadan da hatyrlayabiliyoruz (Utuyu fiste, yemegi ocakta, arabanin anahtarini kontakta unutmuyoruz Bunlar daha faydali)

36- "Kaaaave"ye gitmiyoruz (Gunlere ve evcilik oyunlarina gitmiyoruz)

37 - Istemezsek hesap odemeyebiliriz (Afiyet olsunAma unutmayin ki yediklerinizin karsiligini er ya da gec bir sekilde odetirler Bu duruma dusmemek en iyisi degil mi?)

38- Gece eve birakiliriz ( Gece evde birakiriz) 39 - Bulasik makinesini calistirmak icin muhendislik egitimi almamiz gerekmiyor (Diger elektronik cihazlari kullanabilmeniz icin gerekiyor ama)

40 - Ortaliktaki alakasiz her turlu nesne ve sozcukten cinsel cagrisimlar cikarip gunun yarisini **** dusunerek gecirmeyiz (Valla geyik olsun diye yapiyoruz Hem siz gunun yarisini ayna karsisinda guzellesmeye calisarak geciriyorsunuz ama Hangi amacla?)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.