|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cevaplamakta, erkeklerin, sorular, zorlandığı |
![]() |
Erkeklerin Cevaplamakta Zorlandığı Sorular |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Cevaplamakta Zorlandığı SorularSoru 1: Ne düşünüyorsun? Bu sorunun doğru cevabı tabii ki : "Sessizliğimi bağışla sevgilim, sadece ne kadar sıcak, inanılmaz, düşünceli, sevecen ve de akıllı bir kadın olduğunu ve sana rastlamakla ne kadar şanslı olduğumu düşünmekteydim ![]() Tabii ki bu cevap aşağıdaki olası gerçeklerle alakasızdır : a ![]() ![]() b ![]() ![]() c ![]() ![]() ![]() ![]() d ![]() ![]() e ![]() Soru 2: Beni seviyor musun? Doğru cevap tabii ki: "EVET!" ya da daha detaylı bir cevap vermeye hazırsanız : "Evet, hayatım!" Yanlış cevaplar arasında ise şunlar sayılabilir: a ![]() ![]() b ![]() c ![]() ![]() d ![]() e ![]() Soru 3: Şişman mıyım? Doğru cevap hararetli bir: "Tabiiiii ki hayır!" olacak ![]() Yanlış sayılacak cevaplar ise: a ![]() b ![]() c ![]() d ![]() e ![]() ![]() ![]() ![]() Soru 4: O, benden daha mı güzel? Bir kere daha doğru cevap hararetli bir : "Tabiii ki hayırrrr!" olacak ![]() Durumu kurtarmanıza kesinlikle yardımcı olmayacak cevaplar ise: a ![]() ![]() b ![]() ![]() c ![]() ![]() d ![]() e ![]() ![]() ![]() ![]() Soru 5: Ben ölürsem ne yaparsın? İşte bu ne derseniz deyin, kesinlikle sıyıramayacağınız bir soru ![]() (Doğru cevap ise tabii ki üstü açık bir BMW satın almak! |
![]() |
![]() |
|